•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 17 C
    Αθήνα
Μπαμπάς

4 πράγματα που κάθε μπαμπάς πρέπει να μάθει στον γιο του

( λέξεις)
4 πράγματα που κάθε μπαμπάς πρέπει να μάθει στον γιο του

Τα παιδιά περνούν περισσότερο χρόνο με γυναίκες- είναι γεγονός ότι οι περισσότερες νηπιαγωγοί, νταντάδες και δασκάλες είναι γυναίκες- για αυτό οι μπαμπάδες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

Τι μπορεί να μάθει ένας μπαμπάς τον γιο του (εκτός από τα προφανή):

1.Ότι στη ζωή έχει σημασία να μάθεις να κερδίζεις αλλά και να ξέρεις να χάνεις. Ένας άντρας που ξέρει να χάνει, δίνει το σωστό παράδειγμα και στον γιο του. Μέσα από το παιχνίδι με τον μπαμπά, ο γιος μαθαίνει ότι στη ζωή κάποιες φορές χάνουμε!

2.Πως να φέρεται στις γυναίκες. Η μαμά μπορεί να του το πει αλλά ο μπαμπάς θα του το δείξει μέσα από τη συμπεριφορά του στην σύζυγο αλλά και τις γυναίκες της οικογένειας.

3.Πως να αντιμετωπίζει όσους τον πειράζουν. Είναι δύσκολο να είσαι αγόρι και να πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιον χωρίς να χρησιμοποιήσεις ένα βίαιο τρόπο. Οι μπαμπάδες μπορούν να τους αποδείξουν ότι ωριμότητα σημαίνει να στηρίζω τις απόψεις μου με ήρεμο τρόπο, να είμαι περήφανος και να χρησιμοποιώ το μυαλό μου και όχι τους μύες μου για να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις.

4. Να έχει άποψη. Οι συζητήσεις, οι νέες εμπειρίες, η τέχνη, οι εκδρομές με τον μπαμπά θα του δείξουν ότι είμαστε όσα έχουμε ζήσει.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr