4 πράγματα που κάθε μπαμπάς πρέπει να μάθει στον γιο του

ΓΟΝΕΙΣ - ΜΠΑΜΠΑΣ

4 πράγματα που κάθε μπαμπάς πρέπει να μάθει στον γιο του

Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι μπαμπάδες τα κάνουν καλύτερα

Τα παιδιά περνούν περισσότερο χρόνο με γυναίκες- είναι γεγονός ότι οι περισσότερες νηπιαγωγοί, νταντάδες και δασκάλες είναι γυναίκες- για αυτό οι μπαμπάδες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

Τι μπορεί να μάθει ένας μπαμπάς τον γιο του (εκτός από τα προφανή):

1.Ότι στη ζωή έχει σημασία να μάθεις να κερδίζεις αλλά και να ξέρεις να χάνεις. Ένας άντρας που ξέρει να χάνει, δίνει το σωστό παράδειγμα και στον γιο του. Μέσα από το παιχνίδι με τον μπαμπά, ο γιος μαθαίνει ότι στη ζωή κάποιες φορές χάνουμε!

2.Πως να φέρεται στις γυναίκες. Η μαμά μπορεί να του το πει αλλά ο μπαμπάς θα του το δείξει μέσα από τη συμπεριφορά του στην σύζυγο αλλά και τις γυναίκες της οικογένειας.

3.Πως να αντιμετωπίζει όσους τον πειράζουν. Είναι δύσκολο να είσαι αγόρι και να πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιον χωρίς να χρησιμοποιήσεις ένα βίαιο τρόπο. Οι μπαμπάδες μπορούν να τους αποδείξουν ότι ωριμότητα σημαίνει να στηρίζω τις απόψεις μου με ήρεμο τρόπο, να είμαι περήφανος και να χρησιμοποιώ το μυαλό μου και όχι τους μύες μου για να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις.

4. Να έχει άποψη. Οι συζητήσεις, οι νέες εμπειρίες, η τέχνη, οι εκδρομές με τον μπαμπά θα του δείξουν ότι είμαστε όσα έχουμε ζήσει.


Tags:

Στην ίδια κατηγορία