•   Τρίτη, 23 Ιουλίου
  • 34 C
    Αθήνα
Μπαμπάς

Τι σκέφτεται ένας μέλλων μπαμπάς;

( λέξεις)
Τι σκέφτεται ένας μέλλων μπαμπάς;

Μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σκέφτεται πολλά πράγματα από το αν τρέφεται σωστά μέχρι το πώς θα καταφέρει να θηλάσει όσο θέλει ή πως θα νιώσει ότα γυρίσει για πρώτη φορά στη δουλειά μετά την γέννα. Είναι μια περίοδος που αγχώνει αρκετά τις γυναίκες, αλλά όπως φαίνεται και τους άντρες. Τι μπορεί να σκέφτεται ένας μέλλων μπαμπάς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

«Θα έχω αρκετά λεφτά για να μεγαλώσω το παιδί όπως θέλω;» Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο άγχος των μπαμπάδων, όταν σκέφτονται τις πάνες, τα γάλατα αλλά και τα φροντιστήρια ή το ιδιωτικό σχολείο!

«Θα έχουμε χρόνο για εμάς;» Είναι λογικό πολλοί μπαμπάδες να αγχώνονται αν η σχέση τους με τη συζυγό τους θα αλλάξει μετά το ερχομό του παιδιού, αλλά οι περισσότεροι ησυχάζουν όταν συνειδητοποιούν ότι θα αλλάξει αλλά προς το καλύτερο!

«Θα ξαναγίνει η γυναίκα μου όπως πριν;» Όχι δεν αγχώνονται για τα κιλά αλλά για την διάθεσή της γυναίκας. Οι ορμόνες, οι εκνευρισμοί, το άγχος έχουν αλλάξει τη σχέση και πολλοί φοβούνται ότι ο ερχομός του μωρού θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες εντάσεις. Λίγη υπομονή και κάποια στιγμή όλοι θα ηρεμήσουν!

«Θα ξανακάνουμε σεξ;» Κάποια ζευγάρια αργούν, κάποια καθόλου. Το μωρό είναι η προτεραιότητα αλλά σταδιακά και οι δύο θα θελήσετε να εστιάσετε και στην σχέση σας.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr