•   Παρασκευή, 26 Απριλίου
  • 19 C
    Αθήνα
Πάμε άτα

Κυριακή μεσημέρι. Κι όμως υπάρχουν non smoking χώροι για να πας με το παιδί σου.

( λέξεις)
Κυριακή μεσημέρι. Κι όμως υπάρχουν non smoking χώροι για να πας με το παιδί σου.

Οι Κυριακές είναι για την οικογένεια. Αυτό τουλάχιστον ήξερα και εγώ από τη δική μου εμπειρία ως παιδί. Η σύναξη γύρω από το κλασικό κυριακάτικο τραπέζι ήταν από τα απαραίτητα rituals του Σαββατοκύριακου. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να βγεις έξω για μια βόλτα με 2 μικρά παιδιά και θέλεις να επιλέξεις έναν non  smoking χώρο, φιλικό προς όλη την οικογένεια;

Στην αναζήτησή μου για family friendly & non smoking χώρους κατέληξα σε μια διαπίστωση, πως προτού επιλέξεις πού θα πας καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο πριν και να ρωτήσεις αν ο εκάστοτε χώρος διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα κάνουν την Κυριακή σου Sun- Day και όχι Sad-Day! Για εμένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση από το να βρεθώ σε έναν χώρο που το τσιγάρο του διπλανού μου, φτάνει στο μωρό μου. Και αν νομίζατε ότι οι nonsmoking χώροι είναι “προνόμιο” μόνο των ευρωπαϊκών πρωτευουσών, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πως σιγά σιγά ακολουθούμε το παράδειγμά τους και υπέροχοι χώροι μετατρέπονται σε non smoking περιβάλλοντα!

Να λοιπόν οι δικές μου 3 προτάσεις για παραμυθένια μέρη, φιλόξενα για όλη την οικογένεια!

1.Pure Bliss , στην καρδιά του κέντρου!
To Pure Bliss βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού τριγώνου -ήτοι στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Το επόμενο Σάββατο που θα πάτε στο κέντρο για ψώνια με τα παιδιά, μπορείτε να απολαύσετε έναν... αντικαπνιστικό καφέ στην πλακόστρωτη οδό Ρόμβης. Το πολύχρωμο bliss θα σας φτιάξει τη διάθεση και η βόλτα στα γύρω στενά, που σφίζουν από κόσμο, μυρωδιές και πάσης φύσης εμπορεύματα, αποκλείεται να σας απογοητεύσει.

Να, δείτε εδώ αναλυτικά: (https://www.facebook.com/Pure-bliss-pop-up-175702880571/)

a1


2. Petite Fleur για τις πιο bohemian οικογένειες!
Petite Fleur μπορείτε να βρείτε στο Χαλάνδρι, το Κολωνάκι την Ερυθραία και την Κηφισιά. Η ταμπέλα που δεσπόζει έξω απ' το κατάστημα της Ομήρου δεν αφήνει περιθώρια διαπραγματεύσεων: "Non smoking cafe bar". Όλα τα καταστήματα θυμίζουν σκηνικό από γαλλική κομεντί. Μικροσποπικοί χώροι, λουλουδάτες τσαγιέρες και απαλή jazz είναι η ατμόσφαιρα των συμπαθητικών καφέ που προσφέρουν αρωματικές ποικιλίες τσαγιών, πλούσιες σοκολάτες γευστικό καφέ, αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Mα πείτε δεν είναι υπέροχα;;; Δείτε εδώ!  (http://petite-fleur.gr)

a2 

3. Different Beast το νέο family friendly στέκι της Κηφισιάς!
Τοποθετημένο στο εμπορικό κέντρο του αριθμού 19 της οδού Κασσαβέτη, η νέα άφιξη των βορείων προαστίων αποτελεί το εγχείρημα ενός νέου ζευγαριού. Η Εβίτα και ο Άλεξ δημιούργησαν έναν χώρο που, αν μη τι άλλο, η πρώτη αίσθηση που σου δημιουργεί είναι αυτή της χαλάρωσης. Μπορείτε να απολαύσετε διάφορα πιάτα για brunch, ενώ δεν είναι λίγες και οι γευστικές επιλογές μετά τις 17.30 όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει τα evening bites στα plus βάζουμε τον  εκπληκτικό καφέ, τα smoothies και φυσικά την non - smoking διάθεση.

Πραγματικά το αγαπώ! Κυριακές κατά τις 12, θα μας βρείτε σίγουρα οικογενειακώς να τρώμε πρωινό και να παίζουμε με την πανέμορφη Αμάλθεια, την κόρη των ιδιοκτητών!

Δείτε τι εννοώ! (https://www.facebook.com/differentbeastathens/)

a3

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr