•   Τρίτη, 18 Ιουνίου
  • 33.8 C
    Αθήνα
Πάμε άτα

7 χριστουγεννιάτικα bazaar που αξίζει να επισκεφτείς

( λέξεις)
7 χριστουγεννιάτικα bazaar που αξίζει να επισκεφτείς

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι λίστες με τα δώρα έχουν αρχίσει να παίρνουν τη θέση τους κάτω από το δέντρο και οι προετοιμασίες για τα σπιτικά πάρτι και τις κοντινές εξορμήσεις έχουν ξεκινήσει. Αυτή την περίοδο όμως δεν περνάνε όλοι το ίδιο καλά, καθώς χιλιάδες είναι αυτοί που δεν έχουν ούτε τα βασικά και δεν θα μπορέσουν να κάνουν τις γιορτές που τους αξίζουν. Αν, λοιπόν, θέλεις να βοηθήσεις με κάποιο τρόπο, μπορείς να προσφέρεις εθελοντική εργασία σε σωματεία και συλλόγους, να δωρίσεις ρούχα και τρόφιμα αλλά και να επισκεφτείς κάποιο από αρκετά φιλανθρωπικά bazaar που διοργανώνονται στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση συλλόγων και σωματείων που βοηθούν ανθρώπους και αδέσποτα ζώα που το έχουν ανάγκη. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα bazaar που θα γίνουν τα δύο επόμενα σαββατοκύριακα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, όπου μπορείς να βρεις μικροδωράκια αλλά και να βοηθήσεις όπως μπορείς και εσύ.

 

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar

4- 10 Δεκεμβρίου, 10.00 π.μ- 20.00 μ.μ. Ίδρυμα Μερόποιον (Διονυσίου Αρεοπαγίου 45)

Η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση αμκε - Hellenic Relief Foundation (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ. / HRF) και το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar με σκοπό την υποστήριξη 650 αδύναμων οικονομικά οικογενειών και μοναχικών ή ανήμπορων ατόμων.

 

Stray.gr- Σωματείο περίθαλψης και προστασίας Αδέσποτων ζώων

9- 10 Δεκεμβρίου, 10.00 π.μ- 20.00 μ.μ Thission Lofts απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (Πειραιώς 123)

Για 14η χρονιά οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr μας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης. Εκεί θα βρεις, μεταξύ άλλων, χειροποίητα γούρια, διακοσμητικά αντικείμενα, ρούχα και αξεσουάρ αλά και είδη για τα κατοικίδια.

 

Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

9- 10 Δεκεμβρίου, 10.00 π.μ- 19.00 μ.μ , Πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη 2)

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου που προστατεύει τα αδέσποτα ζώα. Εκεί θα βρεις βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για τα δώρα των Χριστουγέννων ενώ την Κυριακή θα υπάρχει live πρόγραμμα με jazz, blues και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Scars-Second change animal rescue Society

9- 10 Δεκεμβρίου, 12.00 μ.μ- 22.00, Πολυχώρος ΣΠΟΥΤΝΙΚ (Κεραμεικού 46), Μετρό Κεραμεικός & Μεταξουργείο

Το Scars φοράει τα γιορτινά του και μας περιμένει στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει για να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα που μας έχουν ανάγκη. Διαθέσιμα προς πώληση θα είναι, μεταξύ άλλων, κούπες, ατζέντες, χειροποίητα κοσμήματα, γούρια αλλά και παιχνίδια για τα κατοικίδια ενώ θα υπάρχουν λιχουδιές και καφές/ αναψυκτικά στο μπαρ.

 

Φλόγα

15-16-17 Δεκεμβρίου, 11.00 π.μ- 18.00 μ.μ, Αιγίου 9, 11527, Αθήνα

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ετοίμασε με πολλή αγάπη μικρά δωράκια, γιορτινά πράγματα και κατασκευές και μας περιμένει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου που βοηθάει οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου

15-16-17 Δεκεμβρίου, 18.00 μ.μ- 23.00 μ.μ, Six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Για μια ακόμα χρονιά ο σύλλογος ''Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου'' που βοηθάνε τα εκατοντάδες αδέσποτα που είναι παρατημένα στον Ασπρόπυργο διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Six d.o.g.s.

 

Κέντρο Ζωής

16-17 Δεκεμβρίου, 10.00 π.μ- 18.00 μ.μ, Κέντρο Ζωής (Ιερά Οδός 42)

Το Κέντρο Ζωής, διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο του Bazaar, με σκοπό την συγκέντρωση οικονομικών πόρων - σημαντική προϋπόθεση για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Οργανισμού ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεται λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια δώρα. Στο bazaar θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά και άλλα προϊόντα σε συμβολικές τιμές.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr