•   Δευτέρα, 15 Απριλίου
  • 28 C
    Αθήνα
Πάμε άτα

5 ιδανικά locations για πικ νικ με το παιδί σου!

( λέξεις)
5 ιδανικά locations για πικ νικ με το παιδί σου!

Τι πιο όμορφο για βόλτα και πικ νικ με το παιδί;

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μου 5 αγαπημένες προτάσεις για Κυριακάτικες εξορμήσεις για όλη την οικογένεια τώρα που ιδανικά ο καιρός το επιτρέπει!

Λόφος Φιλοπάππου
Στην καρδιά της Αθήνας, στου Φιλοπάππου, όχι μόνο μπορείτε να βολτάρετε με τα παιδιά σας στα πλακόστρωτα ή χωμάτινα μονοπάτια ανάμεσα στο καταπράσινο τοπίο και τα διάσπαρτα αρχαία, αλλά και να «το στρώσετε» για ένα υπέροχο πικ-νικ με θέα στην Ακρόπολη και την Αθήνα στο «πιάτο».

4a

Δάσος Τατοΐου
Τα άλλοτε βασιλικά ανάκτορα του Τατοΐου είναι σήμερα ένας τεράστιος ανεπίσημος χώρος αναψυχής γεμάτος παρθένα φύση και διατηρητέα κτίρια, αλλά και ημερήσιους εκδρομείς που φτάνουν μέχρι εκεί για περίπατους, ποδηλατάδες και πικ-νικ. Πάρτε, λοιπόν, καλαθάκια,  τραπεζομάντηλα και ποδήλατα και εκμεταλλευτείτε μαζί με τα παιδιά τον απέραντο, καταπράσινο αυτό αστικό παράδεισο.

4b

Λίμνη Μπελέτσι
Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, βρίσκεται μία λίμνη που δημιουργήθηκε κατά λάθος, αλλά αποτελεί, σήμερα, ένα από τα πιο όμορφα μέρη για να επισκεφθεί κανείς μένοντας εντός σχεδίου πόλεως. Η λίμνη Μπελέτσι διαθέτει, μονοπάτια, παιδική χαρά και πολλά σημεία κατάλληλα για να χαλαρώσετε μαζί με τα παιδιά και να κάνετε το πικ νικ σας με θέα το πανέμορφο τοπίο με τη χλωρίδα και την πανίδα του.

4c

Πάρκο Αντώνης Τρίτσης
Στο απέραντο πάρκο «περιβαλλοντικής εκπαίδευσης» που βρίσκεται στο Ίλιον, βρίσκει κανείς, πέρα από τις έξι τεχνητές λίμνες και τα περισσότερα από 100 είδη πουλιών, πάρα πολύ χώρο για ανοιξιάτικες δραστηριότητες, παιχνίδι, περίπατους, ποδηλατάδες και φυσικά πικ-νικ. Παρ’ ότι υπάρχουν χώροι εστίασης εντός του πάρκου, υπάρχουν αρκετοί ξύλινοι πάγκοι για να οργανώσετε το δικό σας οικογενειακό γεύμα μέσα στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον.

4d

Άλσος Παπάγου
Μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στις οδούς Πεντέλης και Κορυτσάς στου Παπάγου, βρίσκεται το λεγόμενο «Μεγάλο Πάρκο», μία καταπράσινη όαση γεμάτη πλακόστρωτα δρομάκια, χώρους αναψυχής και παιχνιδιού, αλλά και μέρη κατάλληλα διαμορφωμένα για το ανοιξιάτικο πικ-νικ με τα παιδιά.
4e

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr