•   Παρασκευή, 26 Απριλίου
  • 20 C
    Αθήνα
Πάμε άτα

Επιχείρηση βόλτα στους δρόμους της Αθήνας

( λέξεις)
Επιχείρηση βόλτα στους δρόμους της Αθήνας

Γιατί ζούμε σε μια πόλη που το πιο απλό πράγμα, όπως το πεζοδρόμιο θεωρείται πολυτέλεια σε όλους τους δήμους. Σπασμένα πεζοδρόμια, ράμπες για να ανέβεις και να κατέβεις που είναι είτε διαλυμένες είτε κάποιος έχει παρκάρει μπροστά τους και τις έχει κλείσει, δέντρα που διακόπτουν το πεζοδρόμιο χωρίς να αφήνουν χώρο για να περάσεις και άλλα όμορφα λαμβάνουν χώρα σε κάθε γειτονιά.

Προσωπική μου συμβουλή είναι αρχικά να ξεκινήσετε τη βόλτα σας χαλαρές και με καλή διάθεση. Δυστυχώς δεν ζούμε στη Στοκχόλμη, οπότε κινούμαστε με τα δεδομένα της Αθήνας.

blink

Φορέστε αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα. Σπασμένο πεζοδρόμιο και ψηλοτάκουνο είναι ένας πολύ κακός συνδυασμός.

Επιλέξτε ένα ελαφρύ καρότσι περιπάτου. Προσωπικά αγαπώ το Blink της Inglesina, είναι ένα ελαφρύ, εύκολο στο άνοιγμα και στο κλείσιμο, δροσερό, χρωματιστό καρότσι, που στέκεται όρθιο από μόνο του, χωρίς η κουκούλα και τα υφασμάτινα μέρη να ακουμπούν στο έδαφος με κίνδυνο να λερωθούν και, χάρη στη συμπαγή μορφή του, μεταφέρεται εύκολα. Κινείται πάντα με ευελιξία χάρη στους τροχούς με αμορτισέρ και στο βολικό σύστημα ξεμπλοκαρίσματος των μπροστινών τροχών που θα σας φανεί απαραίτητο σε κάθε μετακίνηση. Πολύ σημαντικό επίσης, η κουκούλα του από λύκρα με επεξεργασία UPF 50+ και το μετωπικό σκιάδιο προσφέρουν τη μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, κάτι που το χρειαζόμαστε σχεδόν όλο το χρόνο. Με δυο λόγια είναι το ιδανικό δεύτερο καρότσι «μπαστούνι», είναι δηλαδή για παιδάκια από 6 μηνών και πάνω, εξαιρετικά ελαφρύ και εξοπλισμένο με πλάτη 4 θέσεων καθώς και με διαπνέον ύφασμα στα πλαϊνά της θέσης, για καλύτερο εξαερισμό.

Ανακαλύψτε τις πιο “βολικές” διαδρομές. Αν βρείτε για παράδειγμα μια διαδρομή με υποφερτά πεζοδρόμια, σημειώστε τη και επιλέξτε να πηγαίνετε εκεί τη βόλτα σας!

Η επιχείρηση “βόλτα στην Αθήνα” είναι ένα πολύ απαιτητικό project! Aν είμαστε όμως καλά προετοιμασμένες, τότε τα δύσκολα γίνονται εύκολα! Ή τουλάχιστον βατά!

blink

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr