•   Πέμπτη, 18 Απριλίου
  • 18 C
    Αθήνα
Βρέφος - Φροντίδα

Δίπλα στο μωρό κάθε ώρα και στιγμή! Δανάη Ελπίδα Μαρία

( λέξεις)
Δίπλα στο μωρό κάθε ώρα και στιγμή! Δανάη Ελπίδα Μαρία

Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό ήρθε η στιγμή να βρεθούμε πάλι .. Φτάνοντας στο καφέ, αντίκρισα την Δανάη! Το βλέμμα της, ήταν παραπάνω από το σύνηθες αγχωμένο και προς στιγμήν με προβλημάτισε. Προχώρησα και αμέσως την ρώτησα τι την απασχολεί. «Θα στα πω..αλλά πάρε βρε μια ανάσα πρώτα» μου είπε.

Αφού λοιπόν πήρα την ανάσα άκουσα με προσοχή την Δανάη να μου αφηγείται το θέμα που την απασχολούσε. Η διάρκεια που θα έμενε σπίτι με το μωρό της, πέρασε νεράκι και έπρεπε να επιστρέψει στην εργασία της. Το θέμα όμως ήταν, ότι θα έπρεπε να εμπιστευτεί το μωρό της σε μια κυρία, καθότι η μητέρα της είναι μεγάλη σε ηλικία και δεν μπορεί να βοηθήσει αρκετά! Έτσι λοιπόν, το άγχος της μεγάλωνε κάθε μέρα και περισσότερο..

Πριν προλάβω να της πω τη γνώμη μου, ήρθαν και οι λοιπές αργοπορημένες της παρέας.. Η Ελπίδα και η Μαρία. Πόση χαρά γέμισε η ψυχή μου.. και οι 4 μαζί ξανά!! Η καθεμιά με τα άγχη της, τους προβληματισμούς της αλλά και την τρέλα της. Ελάτε πείτε τα νέα σας, είπα με κέφι..

Η Ελπίδα, που όνομα και πράγμα δεν το λες, αφού πελαγώνει με το παραμικρό ήταν αρκετά μπερδεμένη σχετικά με το τι θα κάνει τώρα που το μωρό της θα πρέπει να πάει στο δικό του δωμάτιο. Προφανώς και καταλάβαμε ότι δεν θέλει! Αγχώνεται και είμαστε σίγουρες πως θα την βγάζει όλη νύχτα  πάνω από την κούνια.

Από την άλλη, η Μαρία ως πιο δυναμική και παρορμητική είχε άλλο θέμα, παρεμφερές θα έλεγα.. Το σπίτι της είναι μια μεζονέτα αρκετά μακριά από τις υπόλοιπες αλλά και από τους συγγενείς της. Έτσι λοιπόν, θα έπρεπε να ανεβοκατεβαίνει ανά πέντε λεπτά να ελέγχει αν είναι καλά το μωρό της ή απλά να το έχει συνεχώς πάνω της. Πράγμα αδύνατο αν θες να κάνεις δουλειές και να μαγειρέψεις. Όπως επίσης επικίνδυνο με τόσα σκαλοπάτια!

Με το tablet ανά χείρας, σας δείχνω τί έψαχνα χθες το απόγευμα και είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείτε! Βρεφικά μόνιτορ και συστήματα παρακολούθησης. Απίστευτο πόσο μοιάζουν οι αγωνίες των μαμάδων τελικά.. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σ αυτά τα εδώ τα προϊόντα.
Έχω για την καθεμία μας τη λύση..  

Λοιπόν Δανάη και ξεκινώ από εσένα γιατί ακριβώς το ίδιο θέμα θα έχω κι εγώ σε λίγο καιρό αφού όπως ξέρετε οι γονείς μου είναι στην περιφέρεια και δεν θα έχω βοήθεια συγγενική. Βρήκα το βρεφικό μόνιτορ uGrow Smart της Philips Avent SCD860/26 με κάμερα που συνδέεται με το κινητό και το tablet μου  μέσω της εφαρμογής uGrow, που είναι διαθέσιμη στο App & Play store, και ανά πάσα στιγμή ακούω και βλέπω το μωράκι μου!

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μεταβαίνει αυτόματα από το ένα δίκτυο στο άλλο και έτσι είμαι συνεχώς συνδεδεμένη. Έχει τη βέλτιστη ποιότητα ήχου (έχω διαβάσει κριτικές) από τα υπόλοιπα της αγοράς και παραμένω συνδεδεμένη ακόμα κι όταν χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου για άλλες λειτουργίες. Επίσης, μπορείς να του μιλάς και να το καθησυχάζεις κάθε φορά που ακούς το κλάμα του αφού έχει λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας! Ακόμη  παρακολουθεί και καταγράφει την υγρασία και τη θερμοκρασία στο χώρο για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τις συνθήκες στις οποίες κοιμάται το μωράκι σου. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να το βγάζεις φωτογραφία για να μπορείς να κρατάς κάθε στιγμή του!

Ελπίδα, έρχομαι στο θέμα σου εν τάχει καθώς είναι και το πιο απλό θα έλεγα! Μεγάλη εμβέλεια, αξιόπιστη σύνδεση χάρη στην τεχνολογία DECT σε συνδυασμό με πεντακάθαρο ήχο, έλεγχο θερμοκρασίας δωματίου (τέλειο) καθησυχαστικό νυχτερινό φως και νανουρίσματα για το μωρό σου αλλά και αμφίδρομη ομιλία! Νομίζω ότι σου βρήκα ότι πιο σούπερ τέλειο κυκλοφορεί και το πιο οικονομικό, το βρεφικό μόνιτορ της Philips Avent  SCD560/00. Και συν του ότι θα κοιμάσαι στην κρεβατοκάμαρά σου ήρεμη!

Τέλος, Μαράκι μου γλυκό για εσένα που δεν μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις ορόφους ανά πάσα ώρα και στιγμή σου βρήκα το ψηφιακό βρεφικό μόνιτορ της Philips Avent SCD620/52 που σου εξασφαλίζει ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση ανά πάσα στιγμή χάρη στην προσαρμόσιμη τεχνολογία FHSS, άψογη ποιότητα ήχου, μεγάλη εμβέλεια 300 μέτρων και επιπλέον σου προσφέρει χαλαρωτικά νανουρίσματα αλλά και αμφίδρομη συνομιλία! Και το καλύτερο; Μπορείς να βλέπεις το μωράκι σου πεντακάθαρα και το βράδυ μέσω υπέρυθρων.

monitor 2

Ελπίζω να σας κάλυψα! Λοιπόν στο επόμενο μας ραντεβού, θα περιμένω με αγωνία να μάθω τις εμπειρίες σας σχετικά αλλά και καινούριους προβληματισμούς! Αχ φίλες μου, σας είχα πεθυμήσει πολύ τελικά.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr