•   Σάββατο, 27 Απριλίου
  • 23 C
    Αθήνα
Γονείς & More

Τα 4 δώρα που (δεν ξέρουν ακόμα ότι) θέλουν οι νέοι γονείς

( λέξεις)
Τα 4 δώρα που (δεν ξέρουν ακόμα ότι) θέλουν οι νέοι γονείς

Το πιο συχνό δώρο σε νέους γονείς στο μαιευτήριο ή στο σπίτι είναι φορμάκια για το μωρό, μια πιπίλα ή κουδουνίστρα ή ένα παιχνιδάκι. Όλα χρήσιμα και όμορφα. Τι είναι αυτό, όμως, που πραγματικά χρειάζονται οι νέοι γονείς;

1.Ένα σετ φαγητού μιας  χρήσης: Πλαστικά πιάτα, κουτάλια και ποτήρια. Χρήσιμα για την λεχώνα που δεν μπορεί να πλύνει αλλά και όμορφα για να της φτιάξουν τη διάθεση, ειδικά αν βρείτε χρωματιστές χαρτοπετσέτες με μωράκια ή ζωάκια!

2. Επίσκεψη σε κέντρο αισθητικής: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανάγκη έχει μια νέα μαμά από ένα μασάζ, ένα μανικιούρ ή ένα νέο χτένισμα. Θα της φτιάξει τη διάθεση και θα την ανανεώσει.

3. Babysitting: Μπορείτε να προσφερθείτε να κάτσετε με το μωρό για να πάνε οι νέοι γονείς μια βόλτα, ένα σινεμά ή για φαγητό!

4. Μια συσκευή λευκού θορύβου για μωρά: Είναι δύσκολο να την βρεις- δεν υπάρχουν σε πολλά καταστήματα - και μάλλον δεν θα την έχουν ήδη αγοράσει πριν την γέννα. Η συσκευή λευκού θορύβου βοηθά τα μωρά να κοιμούνται πιο εύκολα και τα ηρεμεί, δηλαδή βοηθά και τους νέους γονείς να χαλαρώνουν!

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr