•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 20 C
    Αθήνα
Γυναίκα

6 beauty tips που κρατάμε για το 2017

( λέξεις)
6 beauty tips που κρατάμε για το 2017

Πάντα ένας απολογισμός έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Και όσον αφορά στην ομορφιά φέτος είπα να κάτσω να σημειώσω τι έμαθα το 2016 και τι από αυτά μπορεί να είναι χρήσιμο για το 2017.
Χωρίς πολλά λόγια ξεκινώ να απαριθμώ τα πιο χρήσιμα beauty tips που μας άφησε αυτή η χρονιά και θα μας κάνουν πιο όμορφες το νέο έτος.

1. Η στροφή στα φυσικά καλλυντικά νομίζω μας έπεισε ότι είναι εξίσου αποτελεσματικά και μπορείς να βρεις θησαυρούς στην κουζίνα σου για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σου.

2. Η υγιεινή και σωστή διατροφή δεν βοηθάει μόνο στη σιλουέτα σου αλλά και στην επιδερμίδα σου. Δεν είναι τυχαία η έκφραση ''είμαστε ό,τι τρώμε'' και προφανώς οι τροφές έχουν αντίκτυπο στο πόσο υγιές φαίνεται το δέρμα σου.

3. Πρέπει να πλένεις τα δόντια σου πριν το πρόσωπο και τα μαλλιά πριν το σώμα. Κι αυτό για να αποφεύγεις τα ανεπιθύμητα σπυράκια που τυχόν προκαλούν τα υπολείμματα οδοντόκρεμας και σαμπουάν αντίστοιχα.

4. Το πρόσωπό σου δεν έχει τις ίδιες ανάγκες σε κάθε εποχή. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη θεραπεία που θα καλύπτει τις ανάγκες του κάθε φορά για να αποφεύγεις τις αρνητικές επιπτώσεις (face-mapping).

5. Η νέα προσθήκη στο νεσεσέρ σου πρέπει να είναι το face mist. Αν δεν έχεις ήδη μεριμνήσει τότε βιάσου καθώς είναι εξαιρετικά βοηθητικό για την ενυδάτωση του προσώπου σου.

6. Ο ύπνος μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ομορφιά και φυσικά εννοώ ο ποιοτικός ύπνος. Κι αυτό γιατί βοηθάει πολύ να γίνουν σωστά όλες οι λειτουργίες του οργανισμού που είναι υπεύθυνες για ένα φρέσκο, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr