•   Τρίτη, 23 Απριλίου
  • 19 C
    Αθήνα
Γυναίκα

Τελικά οι τροφές που καταναλώνεις επηρεάζουν τη γεύση του κόλπου σου;

( λέξεις)
Τελικά οι τροφές που καταναλώνεις επηρεάζουν τη γεύση του κόλπου σου;

Η υγεία του κόλπου σου εξαρτάται από πολλά πράγματα και σίγουρα έχεις ακούσει ότι και η διατροφή σου παίζει σημαντικό ρόλο στη μυρωδιά αλλά και στη γεύση του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ανανάς και ο χυμός του κάνει πιο γλυκιά τη γεύση του- κάτι που επιβεβαιώνουν η Kim και η Kourtney Kardashian (το είχαν δηλώσει στο ριάλιτι!).

Τελικά όμως ισχύει ή όχι αυτό; Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση για το θέμα ούτε έχουν γίνει κάποιες έρευνες που να αποδεικνύουν την οποιαδήποτε σχέση διατροφής- μυρωδιάς/γεύσης κόλπου. Ωστόσο η Jessica O'Reilly, σεξολόγος του Astroglide.com υποστηρίζει ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτή την είδηση.

Όπως λέει και η ίδια αρκετοί πελάτες της έχουν δηλώσει ότι τρώγοντας πιο γλυκά φρούτα άλλαξε η γεύση του κόλπου τους στο πιο γλυκό σε αντίθεση με εκείνους που καπνίζουν, πίνουν καφέ και τρώνε τροφές με συντηρητικά. Η O'Reilly επίσης σημειώνει ότι η αλλαγή παρατηρείται για 2- 4 μέρες, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους που έχουν συζητήσει μαζί της αυτό το θέμα. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει μια σοβαρή έρευνα για να ξέρουμε βρε παιδί μου τι να τρώμε και εμείς; Λέμε τώρα.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr