•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 20 C
    Αθήνα
Γυναίκα

Κοιμάσαι αγκαλιά με τον σκύλο σου; Και πολύ καλά κάνεις

( λέξεις)
Κοιμάσαι αγκαλιά με τον σκύλο σου; Και πολύ καλά κάνεις

Κάθε βράδυ η ίδια ιστορία. Καιροφυλαχτεί πότε θα ξαπλώσεις για να έρθει κι αυτός πάνω. Τρίχα πολλή, ναι ισχύει, αλλά σου ζεσταίνει το κρεβάτι τόσο τρυφερά που δεν σου πάει "καρδιά" να τον στείλεις σπίτι του. Δεν ξέρω τι έχεις καταλάβει εσύ, αλλά εγώ αναφέρομαι στο σκύλο σου, στον οποίο επιτρέπεις να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι τις νύχτες και να κουρνιάζει. Συνέχισε να τον αφήνεις, υπάρχουν 5 πολύ καλοί λόγοι γι' αυτό.

Κοιμάσαι πιο εύκολα
Κι όμως, όταν βλέπεις το σκυλάκο σου να κοιμάται έτσι γλυκά, επηρεάζεσαι, νυστάζεις και σε παίρνει ο ύπνος πιο εύκολα. Αρκεί να μη ροχαλίζει βέβαια.

Αισθάνεσαι ασφαλής
Ε μα με τέτοιο φύλακα "άγγελο" στο προσκεφάλι σου είναι δυνατόν να φοβάσαι για κλέφτες; Έχεις βάλει το security πάνω στο κρεβάτι, ό, τι ράτσα κι αν είναι το σκυλάκι (και τσιουάουα toy), ξέρεις πως αν ακούσει κάτι θα σε προειδοποιήσει (και μετά θα χωθείτε και οι 2 μαζί κάτω από το κρεβάτι).

Σου διώχνει τη λύπη
Η αγκαλίτσα με το σκύλο σου είναι ισχυρό και πάνω απ' όλα φυσικό αντικαταθλιπτικό. Το λένε και οι έρευνες.

Σε αποσυμπιέζει
Αν είναι ήρεμο και δεν κάνει σαν τρελό πάνω στο κρεβάτι, το χουζούρεμα με τον πιστό σου φίλο σε κάνει να ξεχνιέσαι, σε χαλαρώνει και σου διώχνει το άγχος. Άσε που όταν κάνει κρύο σε ζεσταίνει κιόλας, με τόσο τρίχωμα.

Κάνει καλό και σ' εκείνον
Γιατί όση ασφάλεια και γαλήνη νιώθεις εσύ, άλλο τόσο κι εκείνο. Το βλέπεις στο βλέμμα του και στην ουρά του που την κουνάει σαν τρελή :)

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr