•   Τρίτη, 18 Ιουνίου
  • 33.1 C
    Αθήνα
Γυναίκα

Τα καλύτερα είδη τσαγιού για να χάσεις βάρος, πίνοντας

( λέξεις)
Τα καλύτερα είδη τσαγιού για να χάσεις βάρος, πίνοντας

Αν ανήκεις κι εσύ στην ομάδα των ανθρώπων που ζουν για να κάνουν δίαιτα (ή κάνουν δίαιτα για να ζουν, δεν έχω καταλήξει ακόμα), θα είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα (και να δοκιμάσεις όλα τα διατροφικά tips) προκειμένου να χάσεις κάποια κιλά. Αυτή τη φορά, δε θα ανακαλύψουμε την Αμερική, απλά θα ξεχωρίσουμε ποιο τσάι μπορεί να κάνει τι. Τι εννοείς δεν ήξερες ότι τα τσάγια βοηθούν στο αδυνάτισμα; Έλα τώρα.

Λευκό τσάι
Βοηθά στο να καταστραφούν τα λιπώδη κύτταρα και αποτρέπει τη συσσώρευση του λιπώδους ιστού, εξαιτίας της υψηλής του περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

Πράσινο τσάι
Επιταχύνει την απώλεια βάρους και βοηθάει να μην ξαναπάρεις πίσω τα κιλά που έχασες.

Μάτε
Το τσάι Yerba Mate είναι το παραδοσιακό ρόφημα των Ινδιάνων της Νοτίου Αμερικής και μπορεί να βοηθήσει να ρίξεις τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, χάρη στις τονωτικές χημικές ουσίες που περιέχει (καφεΐνη, θεοφυλλίνη και θεοβρωμίνη), αλλά και να χάσεις βάρος.

Οοlong τσάι
Βοηθάει τον οργανισμό σου να μεταβολίζει πιο εύκολα τα λίπη, άρα να χάνεις και ευκολότερα βάρος.

Μαύρο τσάι
Σε μια διατροφή με πολλές θερμίδες, το μαύρο τσάι μπορεί να βοηθήσει ώστε να μην πάρεις βάρος, γιατί εμποδίζει την απορρόφηση λίπους κατά τη διάρκεια της πέψης.

Τσάι μέντας
Πριν το πιεις, κάνε μια μεγάλη, βαθιά ρουφηξιά του αρώματός του. Σύμφωνα με μια έρευνα, οι άνθρωποι που εισέπνευσαν το φρέσκο άρωμα της μέντας κάθε δύο ώρες για πέντε μέρες, έτρωγαν λιγότερες θερμίδες και ζάχαρη.

Matcha τσάι
Αν πίνεις matcha τσάι βοηθάει ώστε να επιταχύνει ο οργανισμός σου 137 φορές περισσότερο απ' ότι όταν πίνεις πράσινο τσάι.

Τσάι τζίντζερ
Σύμφωνα με τις έρευνες το τσάι από τζίντζερ βοηθάει ώστε να μειωθεί το φούσκωμα και να βελτιωθεί η αρτηριακή σου πίεση.

Τσάι από μάραθο
Αυξάνει τα επίπεδα της μελατονίνης, μια ορμόνη που σε βοηθάει να αποκοιμηθείς το βράδυ, ενώ παράλληλα ρυθμίζει και την αύξηση του σωματικού βάρους και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr