•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 18 C
    Αθήνα
Γυναίκα

Αν βαρέθηκες τη γεύση του καφέ σου πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα 5 tips

( λέξεις)
Αν βαρέθηκες τη γεύση του καφέ σου πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα 5 tips

Ο καφές είναι από τις αγαπημένες πρωινές συνήθειες εκατομμύρια ανθρώπων και πολύ είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν την μέρα τους αν δεν πιουν μια ζεστή κούπα καφέ (αυτοί που πίνουν κρύο καφέ το πρωί ανήκουν σε άλλη κατηγορία που θα εξετάσουμε κάποια άλλη στιγμή).

Αν λοιπόν λατρεύεις τον καφέ όπως η Lorelai Gilmore τότε αξίζει να μάθεις μερικά tips που θα απογειώσουν τη γεύση του και θα σου χαρίσουν μερικές στιγμές ευτυχίας το πρωί πριν πας στη δουλειά.

coffee gif

1. Πρόσθεσε αλάτι
Ναι, οκ το ξέρω ακούγεται κακό ωστόσο το σημείο της γλώσσας που ενεργοποιείται από το νάτριο ανιχνεύει την πικρία στον καφέ και έτσι δεν θα έχεις περίεργο aftertaste.

2. Βάλε κανέλα στο φίλτρο της καφετιέρας
Με αυτό τον τρόπο ΚΑΙ θα έχεις καφέ με υπέροχη γεύση στον καφέ σου (χωρίς τα ενοχλητικά κομμάτια που δεν λιώνουν όταν προσθέτεις την κανένα στην κούπα) και θα μυρίζει ακόμα πιο τέλεια η κουζίνα σου το πρωί.

3. Βάλε σοκολάτα αντί για γάλα
Γιατί να τρέχεις να ψάχνεις mocha latte μες στην κίνηση ενώ μπορείς να τον κάνεις μόνη στο σπίτι σου;

4. Κάνε μόνη σου ζεστό αφρόγαλο
Χτύπα λίγο γάλα σε ένα βαζάκι και μετά βάλτο για 30'' στο φούρνο μικροκυμάτων (χωρίς το καπάκι προφανώς) και το αφρόγαλά σου είναι έτοιμο!

5. Πρόσθεσε πρώτα κρύο νερό στην πρέσα
Όταν κάνεις γαλλικό στην πρέσα καλό είναι να ανακατεύεις τον καφέ με λίγο κρύο νερό και να προσθέτεις μετά το ζεστό, έτσι θα έχεις πιο πλούσιο άρωμα.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr