•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 16 C
    Αθήνα
Γυναίκα

Σμίλεψε το εσωτερικό των μηρών σου με μόλις 3' άσκηση

( λέξεις)
Σμίλεψε το εσωτερικό των μηρών σου με μόλις 3' άσκηση

Εσωτερικό μέρος μηρών, αυτό το "ιστορία μου αμαρτία μου" κομμάτι των ποδιών στο οποίο εμείς οι γυναίκες βλέπουμε το λίπος να συσσωρεύει όταν παίρνουμε λίγα κιλάκια παραπάνω ή όταν απέχουμε για μεγάλο διάστημα από τη γυμναστική. Θέλει σύσφιξη ο προσαγωγός. Καλή και χρήσιμη η αερόβια, αλλά για να δείξει ο μυς εκεί ανάμεσα θέλει στοχευμένη άσκηση. Μη φανταστείς τίποτα συγκλονιστικά επώδυνο. Τρεις συγκεκριμένες που δεν παίρνουν πάνω από τρία λεπτά για να εκτελεστούν και να φέρουν σχετικά γρήγορα αποτελέσματα- γιατί το καλό με το συγκεκριμένο σημείο είναι πως αν το βάλεις στόχο, "αρπάζει" εύκολα.

Νο1: Jump Squats
Δηλαδή βαθιά καθίσματα με αναπήδηση όσο το δυνατόν ψηλότερα. Χωρίς κιλά. Μόνο με ταχύτητα. Προσγειώνεσαι στις φτέρνες λυγίζοντας τα γόνατα και βγάζοντας τη λεκάνη πίσω απορροφώντας τους κραδασμούς. Επιστρέφεις στην αρχική θέση και συνεχίζεις για όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς μέσα σ' ένα λεπτό.

Νο2: Scissor Jacks
Στέκεσαι όρθια με τα πόδια σου στο άνοιγμα των ώμων. Τεντώνεις τα χέρια σου στο ύψος των ώμων και σταυρώνεις ταυτόχρονα χέρια- πόδια (τα πόδια εναλλάξ δεξιά-αριστερά). Κάνε όσες πιο πολλές επαναλήψεις μέσα σ' ένα λεπτό.

Νο3: Πλάγια σανίδα με άρση χεριού-ποδιού
Ξαπλώνεις στο έδαφος και παίρνεις στάση πλάγιας σανίδας, στηριζόμενη στο δεξί σου λυγισμένο χέρι και στο πλάι του πέλματός σου, κρατώντας σταθερή και ψηλά τη λεκάνη σου. Ισορροπείς και σηκώνεις ταυτόχρονα το αριστερό χέρι και πόδι τεντωμένα. Μετά από 30 επαναλήψεις, άλλαξε πλευρά. Αν θες να το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο, σφίξε στο πόδι σου ένα βαράκι άκρων.

 

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr