•   Παρασκευή, 26 Απριλίου
  • 16 C
    Αθήνα
Γυναίκα

3 διαφορετικές χρήσεις του αποσμητικού (οι μασχάλες δεν συμπεριλαμβάνονται)

( λέξεις)
3 διαφορετικές χρήσεις του αποσμητικού (οι μασχάλες δεν συμπεριλαμβάνονται)

Έχεις μάθει πια πως πρέπει να βάζεις αποσμητικό για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ξέρεις πια ποιο είναι το ιδανικό για σένα, έχεις μάθει να ζεις με τη μυρωδιά του και την αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας που σου αφήνει. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και μερικές ακόμα χρήσεις του αγαπημένου αποσμητικού -spray στην προκειμένη- που καμία σχέση δεν έχουν με τις μασχάλες σου.

1.Ψέκασε τις παλάμες σου με αποσμητικό και με ταμποναριστές και απαλές κινήσεις εφάρμοσέ το στα λιπαρά σημεία του προσώπου, όπως είναι συνήθως η μύτη ή το μέτωπο. Η φόρμουλα που σε βοηθάει στο να κρατήσει στεγνές τις μασχάλες σου θα λειτουργήσει και με τη λιπαρότητα στο πρόσωπο.

2. Βάλε αποσμητικό στους μηρούς και συγκεκριμένα στην εσωτερική μεριά. Συχνά αυτό το σημείο ερεθίζεται, κυρίως όταν φοράς στενές φούστες ή φορέματα και οι εσωτερικές πλευρές των μηρών σου έρχονται σε επαφή και τρίβονται. Το αποτέλεσμα είναι να ιδρώνουν, το οποίο προφανώς και δεν είναι ευχάριστο. Ψέκασε τα σημεία με αποσμητικό και άστο να κάνει τη δουλειά του.

3. Μπορείς να προλάβεις τις φουσκάλες στα πόδια σου βάζοντας λίγο αποσμητικό στις πατούσες αλλά και στο σημείο πάνω από τη φτέρνα. Τα πόδια σου δεν θα γλιστράνε μέσα στο παπούτσια και φυσικά δεν θα ιδρώνουν. Έτσι, τα πόδια σου δεν έχουν φουσκάλες μετά από μία δύσκολη μέρα πάνω σε ψηλοτάκουνα. 

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr