•   Πέμπτη, 23 Μαΐου
  • 21 C
    Αθήνα
Γονείς - Μαμά

Νέο AVA Plus+ από τον Όμιλο Σαράντη

( λέξεις)
Νέο AVA Plus+ από τον Όμιλο Σαράντη

Το AVA, το διαχρονικό brand υγρών απορρυπαντικών πιάτων του Ομίλου Σαράντη, που είναι κομμάτι του ελληνικού νοικοκυριού εδώ και 50 χρόνια, εμπλουτίζει το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο, συμπληρώνοντας την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με αποτελεσματικές φόρμουλες, με τη νέα σειρά AVA Plus+, με ενεργό άνθρακα.

Το νέο AVA Plus+ δρα σε πολλαπλά επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση δρα ενάντια στα λίπη, αφήνοντας τα πιάτα αστραφτερά  καθαρά. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ελέγχου των οσμών, ενώ η έξτρα συμπυκνωμένη σύνθεσή του προσφέρει ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση, καθώς ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό. Όπως όλα τα απορρυπαντικά πιάτων AVA, έτσι και το νέο AVA Plus+ είναι αποτελεσματικό και για πλύσιμο με κρύο νερό.

Η νέα σειρά AVA Plus+ κυκλοφορεί σε τρία αρώματα: λεμόνι, φρεσκάδα ωκεανού και μέντα, που χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας στο πλύσιμο των πιάτων.

Το AVA ανανεώνεται διαρκώς και παρουσιάζει νέα προϊόντα με καινοτόμες φόρμουλες, πλούσια αρώματα και χρώματα, με  σκοπό να κάνει το πλύσιμο των πιάτων μια εύκολη και ευχάριστη πράξη φροντίδας για όλους, μια στιγμή όπου θα μοιραστούμε τα νέα μας, θα γελάσουμε αλλά και θα πλύνουμε!

Ο Όμιλος Σαράντη δεσμεύεται να προσφέρει, μέσα από τα brands του, προϊόντα υψηλής ποιότητας με όφελος για τον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην προαγωγή της ποιότητας ζωής, της ευεξίας και της φροντίδας του περιβάλλοντος.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr