•   Πέμπτη, 25 Απριλίου
  • 17 C
    Αθήνα
Παιδί & More

Έξω βρέχει! Μπαμπά, τι παιχνίδι θα παίξουμε;

( λέξεις)
Έξω βρέχει! Μπαμπά, τι παιχνίδι θα παίξουμε;

Για πολλούς γονείς, η στιγμή που πηγαίνουν με τα παιδιά στην παιδική χαρά είναι η πιο χαλαρωτική ώρα της μέρας. Ναι, θα τρέξεις, θα φωνάξεις και θα κουραστείς αλλά λιγότερο από ό,τι στο σπίτι. Ξέρεις ότι τα παιδιά περνάνε καλά και έχεις και λίγο χρόνο να μιλήσεις με άλλους γονείς και να πάρεις και τον αέρα σου. Τι γίνεται όμως τις ημέρες που βρέχει; Πως θα απασχολήσεις τα παιδιά στο σπίτι, χωρίς να δουν τηλεόραση;

Camping: Εάν έχετε ήδη σκηνή στημένη στο παιδικό δωμάτιο, τότε φτιάξε μερικά σνακ, βάλε κι ένα τραπεζομάντηλο και κάντε picnic λέγοντας ιστορίες! Εάν δεν έχετε σκηνή, φτιάξτε μία με σεντόνι και δυο-τρεις καρέκλες! Μπορείτε να κλείσετε τα παντζούρια και να χρησιμοποιήσετε φακούς για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι!

Κρυμμένος θησαυρός: Κρύψτε ένα παιχνίδι ή ακόμα καλύτερα μια σοκολάτα και παίξτε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού αφήνοντας σημειώματα με γρίφους σε όλο το σπίτι που θα οδηγούν στον θησαυρό! 

Επιτραπέζια: Είναι ιδανικά για πιο ήρεμο παιχνίδι και δεν θα βαρεθείς κι εσύ! Διαλέξτε κάποιο που είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού ώστε να μην κουραστεί ή να μην βαρεθεί εύκολα.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr