•   Σάββατο, 27 Ιουλίου
  • 28.6 C
    Αθήνα
Βρέφος & More

Τα πρώτα του Χριστούγεννα! Πως θα τα κάνεις αξέχαστα

( λέξεις)
Τα πρώτα του Χριστούγεννα! Πως θα τα κάνεις αξέχαστα

Αν θέλεις να κάνεις αυτές τις γιορτές αξέχαστες τότε πάρε μερικές ιδέες για να μείνουν αυτά τα Χριστούγεννα ανεξίτηλα στη μνήμη σας:

Χριστουγεννιάτικες πιτζάμες: Θα φορέσετε τις ίδιες χριστουγεννιάτικες πιτζάμες, θα γελάσετε πολύ και θα βγάλετε φωτογραφίες που θα είναι ιδανικές για το οικογενειακό άλμπουμ ή για τον τοίχο του σπιτιού!

Οικογενειακές παραδόσεις: Τώρα που είστε γονείς θέλετε το παιδί να αγαπήσει τα Χριστούγεννα και να νιώσει την ζεστασιά αυτή της όμορφης θρησκευτικής γιορτής. Βρείτε κάτι που θα ενώσει όλη την οικογένεια και θα θέλετε να το κάνετε κάθε Χριστούγεννα. Μια εκδρομή σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο, μια οικογενειακή γιορτή με φαγητό που θα έχετε μαγειρέψει όλοι μαζί (το μωρό θα κοιτάει και θα πετάει τη ζύμη!), ένα τραγούδι που θα έχετε δημιουργήσει εσείς ή ένα παιχνίδι που θα παίζετε πάντα την παραμονή των Χριστουγέννων!

Ο Άγιος Βασίλης: Η πρώτη γνωριμία με τον Άγιο Βασίλη και η πρώτη φωτογραφία μαζί του είναι must! Θα την κοιτάζετε κάθε Χριστούγεννα και θα αναπολείτε!

Μην ξεχάσεις την κάλτσα των Χριστουγέννων: Αν τόσο καιρό κρεμούσατε δύο κάλτσες (στο τζάκι ή στον τοίχο) φέτος θα πάρεις και μια μικρούλα για το μωράκι!

Φτιάξε ένα στολίδι: Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη μπάλα με μια οικογενειακή φωτογραφία ή ξύλινα στολίδια με τα ονόματά σας!

Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ: Η τελευταία μόδα θέλει να φτιάχνουμε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες που εκτυπώνουμε σε photobook, αλλά μπορείς να επιλέξεις και ένα κλασσικό άλμπουμ και να βάλεις τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες! 

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr