•   Σάββατο, 27 Ιουλίου
  • 28.6 C
    Αθήνα
Διαγωνισμοί

Σούπερ μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός!

( λέξεις)
Σούπερ μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να σας αποχαιρετίσουμε με άλλο τρόπο παρά κάνοντας σας όχι ένα, αλλά δέκα μεγάλα δώρα για να σας κάνουμε οικογενειακώς να χαμογελάσετε!!

Στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στείλτε μας τους καλοκαιρινούς προορισμούς που θα επισκεφθείτε, τι πράγματα θα πάρετε για το μωράκι σας (ρουχαλάκια, εξοπλισμό κλπ) καθώς επίσης και αν η διαδικασία αυτή σας αγχώνει..

Τα σούπερ δώρα που εξασφαλίσαμε για εσάς είναι τα παρακάτω:

1) Παρκοκρέβατο Lodge της Inglesina
Tο χρωματιστό παρκοκρέβατο που διακοσμεί το υπνοδωμάτιο και το οποίο μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι.

Το Lodge είναι ένα παρκοκρέβατο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κανονικό κρεβάτι. Εξοπλισμένο με κιτ διπλού ύψους και επενδυμένο στρώμα, θήκη αποθήκευσης, πρακτική «πόρτα» με φερμουάρ και κουνουπιέρα. Είναι ελαφρύ και με ζωηρά χρώματα για να διακοσμεί το παιδικό δωμάτιο με στυλ και φροντίδα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
Διαστάσεις ανοιχτό: 126 x 79 x 72 εκ.
Διαστάσεις κλειστό: 26 x 79 x 26 εκ.
Βάρος: 10 κιλά


2) Καρεκλάκι φαγητού Fast της Inglesina
Για να τρώτε όλοι μαζί, οπουδήποτε.
Με το πρακτικό καρεκλάκι για τραπέζι κάθε γεύμα μετατρέπεται σε μία σημαντική στιγμή που μοιράζεται ολόκληρη η οικογένεια, είτε στο σπίτι και στη ταβέρνα ή εντός ή εκτός σπιτιού. Το παιδί για πρώτη φορά μπορεί να έχει πραγματικά τη δική του θέση στο τραπέζι όπως ένας μεγάλος. Το Fast είναι άνετο χάρη στην ψηλή πλάτη και την έξτρα επένδυση. Είναι πολύ πρακτικό γιατί στερεώνεται στους περισσότερους τύπους τραπεζιού. Πλένεται, κλείνει και είναι εξοπλισμένο με μία ενσωματωμένη τσάντα για να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ
Διαστάσεις ανοιχτο: 35 x 27 x 42 εκ.
Διαστάσεις κλειστό: 35 x 10 x 42 εκ.
Βάρος: 1,9 κιλά - μέγιστο βάρος φορτίου 15 κιλά
Fast

3) Πατίνι Highwaykick 1 της Scoot and Ride
Το Highwaykick 1 είναι ο ιδανικός φίλος για το παιδί σας από ενός έως πέντε ετών. Λόγω της σταθερότητας του, αυτό το προϊόν δίνει στα μικρά σας της δυνατότητα να κινούνται με ασφάλεια και άνεση. Το πατενταρισμένο προστατευτικό προσφέρει επιπλέον ασφάλεια. Το εργονομικό του τιμόνι διαθέτει αντιολισθητικές ταινίες και ασφάλεια κλειδώματος ενώ το εργονομικό κάθισμα διαθέτει αναπαυτική θέση για να κάνει την οδήγηση ξεκούραστη και διασκεδαστική για περισσότερο. Τόσο το τιμόνι όσο και το κάθισμα παρέχουν την επιλογή τριών θέσεων ύψους χωρίς τη χρήση κανενός απολύτως επιπρόσθετου εργαλείου.

Πλεονεκτήματα: +Σταθερότητα +Ασφάλεια +Ισορροπία
Ηλικία: 1-5
Ύψος: 82-118cm
Μέγιστο βάρος θέσης: 20 KG
Μέγιστο βάρος πατινιού: 50 KG
Ρυθμιζόμενο ύψος θέσης: 22,5-29cm
Ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού: 57-64cm
Τροχοί: 2 x 120mm εμπρόσθιοι τροχοί | 80mm οπίσθιος τροχός
Βάρος: 2,8KG



4) Καθρέπτης Easy View Plus της Diono
Ο καθρέφτης Easy View Plus ™ αποτελεί τον τέλειο τρόπο για να βλέπετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, καθώς παρέχει μια ακόμα μεγαλύτερη και πεντακάθαρη προβολή καθρέφτη απ' ότι o απλός Easy View™ καθρέφτης. Προσαρμόζεται, με ασφάλεια, στη μέση οποιουδήποτε προσκέφαλου, δεν εμποδίζει την ορατότητα σας προς τα πίσω και δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί απευθείας πάνω από το μωρό. Επίσης διαθέτει φωτάκι και τηλεχειριστήριο έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το μωρό σας ακόμα και στο σκοτάδι. Με σταδιακό άναμμα για να αποτρέψει το ξάφνιασμα του μωρού. Περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, πάνω σε μια μπάλα και με υποδοχή για να τον τοποθετήσετε στην τέλεια γωνία για να βλέπετε το μωρό σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου σας.


5) Φορητή – αλλαξιέρα Change n’ Go της Diono
Φορητή – αλλαξιέρα Change n’ Go με compact σχεδιασμό, που ξεδιπλώνεται σε ένα εύχρηστο μαλακό μαξιλαράκι με χρήσιμες θήκες αποθήκευσης.


6) Σκίαστρο Sunshade With Heatblock της Diono
Το μοναδικό σκίαστρο αποτροπής ζέστης εμποδίζει το φως του ηλίου και απωθεί τη ζέστη για να διατηρήσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου δροσερό και άνετο. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός της Diono διαθέτει πολύ πυκνή ύφανση με επίστρωση ανάκλασης φωτός και θερμότητας για να εξασφαλίσει την προστασία των επιβατών από τις ακτίνες UVA και UVB με το υλικό UPF 50+. Το πολύ ελαφρύ σκίαστρο είναι εύκολο στο άνοιγμα και το κλείσιμο με τη βοήθεια ενός κουμπιού. Το σκίαστρο προσκολλάται με ευκολία στο παράθυρο με τη βοήθεια βεντουζών.


7) Μασητικό μπρελόκ ψυγείου(i) & Θερμαινόμενο πιάτο με κουτάλι της Nuby(ii) (3m+)
i) Τo ιδανικό μασητικό μπρελόκ για την μείωση του στοματικού πόνου, που αποτελεί ευχάριστο παιχνίδι για το παιδί.

Τα πολύχρωμα μασητικά κλειδιά είναι διασκεδαστικά και εύκολα στη χρήση από μικρά χέρια. Προσφέρουν μία ήπια δροσιστική αίσθηση χάρη στο τζελ PurICE™ που βρίσκεται στο εσωτερικό του προϊόντος. Παραμείνει δροσερό πολύ περισσότερο από τα παραδοσιακά μασητικά νερού. Τοποθετήστε το προϊόν στο ψυγείο, όχι στην κατάψυξη. Το μαλακό υλικό του μασητικού διεγείρει τα χείλη και τη γλώσσα και προάγει την υγιή στοματική ανάπτυξη. Επίσης, τα διαφορετικά σχήματα προάγουν την κινητική ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας του μωρού. Το προϊόν είναι κατάλληλο για μωρά άνω των 3 μηνών.

ii) Όταν το παιδί σας θα αρχίσει να μαθαίνει πως να τρώει μόνο του, το φαγητό θα είναι μία διαδικασία που θα κρατάει περισσότερο. Για να εξασφαλίσουμε ότι το φαγητό παραμένει στη σωστή θερμοκρασία για όση ώρα το μικρό σας προσπαθεί να φάει η Nuby™ σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα θερμαινόμενο πιάτο!

Το θερμαινόμενο πιάτο της Nuby™ είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλά προσθέτετε ζεστό νερό στην υποδοχή και το φαγητό του μωρού σας θα παραμείνει ζεστό για πολύ περισσότερο απ'ότι εάν βρισκόταν σε ένα συμβατικό μπολ ή πιάτο.Το σκεύος προσκολλάται δυνατά σε όλες τις επιφάνειες τραπεζιών χάρη στην ισχυρή βεντούζα στο κάτω μέρος του. Τώρα, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για πιάτα που μπορεί να πέσουν κάτω. Ένα κουτάλι με μακριά λαβή περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Εύκολα στο καθάρισμα, απλά τοποθετήστε τα στο επάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων. Το προϊόν διατίθεται σε 2 χρώματα και είναι κατάλληλο προς χρήση για μωρά άνω των 3 μηνών.

hot spoon

8) Σετ μπολ για σνακ(i) & Κουτάλι Hot Safe™ με ένδειξη θερμότητας της Nuby(ii) (4m+)
i) Αναζητάτε τα τέλεια μπολ για χρήση σε πάρτι, σε εκδρομή, διακοπές με το παιδί σας ή απλά βολικά αποθηκευτικά μπολ; Τα χρωματιστά μπολ για σνακ, με καπάκι της Nuby™ είναι ιδανικά και θα σας λύσουν τα χέρια! Αυτό το σετ πολύχρωμων μπολ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό κατάλληλο για χρήση τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Τα κουμπωτά καπάκια το καθιστούν κατάλληλο για το ψυγείο και μπορεί να φιλοξενήσει πολτοποιημένα λαχανικά ή αποξηραμένα σνακ. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμα και υγρά όπως σούπες ή φρουτόκρεμες χωρίς τον φόβο των διαρροών. Τα επίπεδα καπάκια βοηθούν στην εύκολη αποθήκευση των προϊόντων ακόμα και εάν θέλετε να τα τοποθετήσετε το ένα επάνω στο άλλο για να εξοικονομήσετε χώρο στο ψυγείο σας.

ii) Το πατενταρισμένο κουτάλι Hot Safe™ με ένδειξη θερμότητας της Nuby™ διαθέτει απαλό χείλος και είναι ιδανικό για το τάισμα του μωρού. Είναι απαλό με τα ευαίσθητα ούλα του μωρού σας και ταυτόχρονα σας βοηθά να καταλάβετε πότε το φαγητό είναι πολύ ζεστό για να τα καταναλωθεί.

Πλέον δεν θα έχετε καμία αμφιβολία! Όταν το μαλακό και ευαίσθητο στη θερμότητα κουτάλι της Nuby™ αλλάξει χρώμα θα καταλάβετε αμέσως ότι το φαγητό έχει θερμοκρασία πάνω από 37°C, δηλαδή πολύ ζεστό για ταΐσετε το μωρό σας. Το βαθύ κουτάλι είναι ιδανικό για πολύ ρευστές τροφές όπως φρουτόκρεμες και σούπες. Η αντιολισθητική λαβή Easy Grip™ είναι εύκολη στο κράτημα και κάνει το τάισμα του μωρού παιχνιδάκι. Αυτό το πατενταρισμένο κουτάλι έρχεται σε συσκευασία των δύο τεμαχίων, διατίθεται σε 3 χρώματα και είναι κατάλληλο για μωρά από 4 μηνών και άνω.


spoon

9) Μαλακά καραβάκια για το μπάνιο της Nuby (6m+)
Προς ολοταχώς! Τα καραβάκια επιπλέουν και εκτοξεύουν νερό μετατρέποντας κάθε μπάνιο του μωρού σας σε ευχάριστη εμπειρία. Το μπάνιο δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό, χάρη στα καραβάκια της Nuby™. Το μωρό σας είναι έτοιμο να τα εξερευνήσει και να ανακαλύψει όλες τις δυνατότητές τους παίζοντας με αυτά.

oragne

10) Ποτήρι Flip-It™ με χερούλια και αναδυόμενο καλαμάκι 360° – 300ml της Nuby (12m+)
Αυτό το διασκεδαστικό ποτήρι Flip-It™ για παιδιά που ξεκινούν να μαθαίνουν ή γνωρίζουν ήδη να χρησιμοποιούν καλαμάκια. Το καλαμάκι 360° είναι ένα επιπρόσθετο προτέρημα!

Η Nuby™ εγγυάται αξέχαστες στιγμές με τη βοήθεια του ποτηριού Flip-It™. Το καλαμάκι δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να πίνει από κάθε γωνία. Χάρη στο καλαμάκι με καπάκι, κατά των διαρροών ακόμη και αν το προϊόν πέσει κάτω δεν θα υπάρξουν διαρροές. Ποιο είναι το μυστικό; Στο καλαμάκι εμπεριέχεται μία βαλβίδα η οποία επιτρέπει στα υγρά να περάσουν μόνο όταν το παιδί ασκήσει πίεση. Το σύστημα Vari-Flo™ επιτρέπει στο παιδί σας να ελέγχει το ίδιο τον ρυθμό ροής. Το καπάκι διατηρεί το καλαμάκι καθαρό όταν δεν χρησιμοποιείτε το προϊόν. Οι μικρές διαρροές θα ανήκουν στο παρελθόν. Η τεχνολογία Click-It™ κατά των διαρροών σας βοηθάει να κλείσετε το ποτήρι σωστά. Ακούτε το κλικ; Αν ναι, τότε μπορείτε να μείνει ήσυχοι ότι το προϊόν έχει κλειδώσει. Τα χερούλια κάνουν την μετάβαση από μπουκάλι σε ποτήρι ευκολότερη. Το προϊόν είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών και άνω, έχει χωρητικότητα 300ml και διατίθεται σε 6 διασκεδαστικούς χρωματικούς συνδυασμούς.


cup

Οι νικητές του καλοκαιρινού μας διαγωνισμού είναι οι
1) Έλενα Κορρέ με email ele*****@hotmail.com κερδίζει το "Παρκοκρέβατο Lodge της Inglesina"
2) Αθηνά Παπαδημητρίου με email ath_papa******@gmail.com κερδίζει το "Καρεκλάκι φαγητού Fast της Inglesina"
3) Ναταλία Χατζησάββα με email nhtz******@gmail.com κερδίζει το "Πατίνι Highwaykick 1 της Scoot and Ride"
4) Ελένη Τακτσιδου με email elenit*****@hotmail.com κερδίζει τον "Καθρέπτη Easy View Plus της Diono"
5) Σταυρούλα Πολυχρονοπούλου με email royla-***@hotmail.com κερδίζει την "Φορητή – αλλαξιέρα Change n’ Go της Diono"
6) Χριστίνα Ταμπάκη με email tampaki.ch*****@gmail.com κερδίζει το "Σκίαστρο Sunshade With Heatblock της Diono"
7) Σοφία Ανδριοπούλου με email sofiandr******@in.gr κερδίζει το "Μασητικό μπρελόκ ψυγείου & Θερμαινόμενο πιάτο με κουτάλι της Nuby"
8) Αγγελική Αναστασοπούλου με email aggeliki_anas******@yahoo.gr κερδίζει το "Σετ μπολ για σνακ & Κουτάλι Hot Safe™ με ένδειξη θερμότητας της Nuby"
9) Ελένη Πετροπούλου με email Crazyhe*****@yahoo.gr κερδίζει τα "Μαλακά καραβάκια για το μπάνιο της Nuby"
10) Μαρια Τερλακα με email marilo*****@hotmail.com κερδίζει το "Ποτήρι Flip-It™ με χερούλια και αναδυόμενο καλαμάκι 360° – 300ml της Nuby"

Συγχαρητήρια!! Στείλτε μας τα στοιχεία σας σε inbox για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να παραλάβετε τα υπέροχα δώρα!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!!
Σε λίγες μέρες επιστρέφουμε με καινούριο SUPER διαγωνισμό!!!

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr