•   Τετάρτη, 24 Απριλίου
  • 24 C
    Αθήνα
Παιδί & More

Το πατίνι που λατρεύουν όλα τα παιδιά!

( λέξεις)
Το πατίνι που λατρεύουν όλα τα παιδιά!

Σε έχουν προετοιμάσει γιατροί, ψυχολόγοι, φίλοι και γνωστοί. Το έχεις δει μπροστά σου να συμβαίνει αμέτρητες φορές στους άλλους γονείς, που τρέχουν έντρομοι πίσω από ένα τρίχρονο και δεν μπορούν να το συνεφέρουν. Κι όμως, για κάποιο λόγο πιστεύεις πως το δικό σου παιδί δεν θα αφηνιάσει ποτέ! Και πως με το που θα του πεις «ηρέμησε Οδυσσέα μου σε παρακαλώ» θα κάτσει αμέσως στη θεσούλα του. Αμ δε...

Πλησιάζουμε λοιπόν κι εμείς στο «φράγμα» της ηλικίας των τριών, που πραγματικά το παιδάκι μας έχει τόση ενέργεια, γερό να είναι, που αν υπήρχε τρόπος να την εκμεταλλευτούν οι επιστήμονες δεν θα μας ένοιαζε καθόλου που εξαντλούνται τα κοιτάσματα πετρελαίου...

Κι εκεί που χτυπιόταν όλη μέρα και ειλικρινά δεν είχαμε τι να το κάνουμε, βρήκαμε τη λύση:
Highwaykick 3

Δεν είναι φάρμακο, αν και είναι εξίσου αποτελεσματικό, δεν είναι μέθοδος υπνωτισμού αν και είναι εξίσου ευεργετικό, είναι πατίνι!

Ναι φίλες μου, το νέο πατίνι της Scoot and Ride!

πατίνι

Ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, που σημαίνει πως το χρησιμοποιούμε από τώρα μέχρι την ηλικία των έξι, και με αναδιπλούμενο τιμόνι που προσαρμόζεται εργονομικά στις διαστάσεις του κάθε παιδιού, κάνει τη μεταφορά του πανεύκολη και διασκεδαστική! Με προστατευτικό πατενταρισμένο παρακαλώ, προσφέρει επιπλέον ασφάλεια ενώ τα ανθεκτικά υλικά του εγγυώνται πως δεν παθαίνει τίποτα – δοκιμασμένο σας λέω!

Με το που ανεβαίνει πάνω το πιτσιρίκι ξεχνάει τα πάντα…Διασκεδάζει, αθλείται, το παίρνει παντού, παντού όμως μαζί, και το πιο σημαντικό, όλα αυτά με ασφάλεια..!

Και για να μην ανησυχείτε, έρχεται έτοιμο, συσκευασμένο σε κουτί, και συναρμολογημένο, που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να περιμένουμε να το φτιάξει ο μπαμπάς! Βάζουμε το τιμόνι, πανεύκολο, και παίρνουμε όλο το glory εμείς, άντε γιατί πολύ μας κουνιούνται οι μπαμπάδες...!

Εμείς το πήραμε σε κόκκινο, γιατί αγαπάμε κίτρινο σε όλες τις αποχρώσεις, αλλά βγαίνει και σε μπλε, ροζ, λάιμ...

Δεν έχετε παρά να μπείτε και να διαλέξετε το δικό σας!

Βρείτε πληροφορίες και σημεία πώλησης εδώ

Site: www.scootandride.com/el/archiki-selida/

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr