•   Δευτέρα, 27 Μαΐου
  • 18 C
    Αθήνα
Βίντεο

Η κούνια της Ford που κοιμίζει τα μωρά σαν να βρίσκονται σε αυτοκίνητο!

( λέξεις)
Η κούνια της Ford που κοιμίζει τα μωρά σαν να βρίσκονται σε αυτοκίνητο!

Υπάρχουν τρόποι για να τα καταφέρουν και ένας από αυτούς, είναι να βάλουν το μωρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και να κάνουν μια βόλτα.

Όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν όλη μέρα. Χάρις στους σχεδιαστές της εταιρείας Ford, ίσως και να είναι πια πιθανό.

Το υποκατάστημα της εταιρείας στην Ισπανία, δημιούργησε μια κούνια μωρού με το όνομα «Max Motor Dreams». Η κούνια προσομοιώνει τη χαλαρωτική βόλτα με το αυτοκίνητο.

Έχει LED φώτα που μιμούνται αυτά του δρόμου και διαθέτει ηχεία στο κάτω μέρος, που εκπέμπουν τους ήχους του κινητήρα ως ήχο περιβάλλοντος. Επιπλέον, περιλαμβάνει έναν μηχανισμό κίνησης, που κουνάει απαλά το στρώμα του μωρού.

article in

Η κούνια συνοδεύεται από μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε να παρακολουθεί τη διαδρομή του αυτοκινήτου, ώστε να αναπαράγει τις κινήσεις του. Εάν ξέρετε ποια είναι η αγαπημένη διαδρομή του μωρού σας, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στη συσκευή και να την μιμείται η κούνια.

Προς το παρόν υπάρχει μια δοκιμαστική κούνια και σύμφωνα με την Ford: «Μετά από πολλές έρευνες, η εταιρεία εξετάζει τη δημιουργία μιας παραγωγής πλήρους κλίμακας».

Μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί και επιδρά η κούνια, στο παρακάτω βίντεο.

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr