•   Σάββατο, 20 Απριλίου
  • 18 C
    Αθήνα
Γονείς & More

Το Facebook αποκτά δεύτερο διάδοχο!

( λέξεις)
Το Facebook αποκτά δεύτερο διάδοχο!

Ο Mark Zuckerberg λοιπόν,  δημιουργός και CEO του Facebook θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και η χαρά του απλά δεν περιγράφεται! Μετά την απόκτηση του πρώτου του παιδιού, μιας γλυκύτατης κορούλας που ήρθε στον κόσμο το Νοέμβριο του 2015, ο Mark & η σύζυγός του Priscilla θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Φυσικά τα ευχάριστα νέα τα μοιράστηκε αμέσως μέσω του Facebook. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η Priscilla και εγώ είμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε πως περιμένουμε ένα ακόμη κοριτσάκι!

Μετά τη δύσκολη εμπειρία μας με τη Max δεν ήμασταν σίγουροι τι να περιμένουμε ή εάν θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί. Όταν η Priscilla & εγώ μάθαμε πως είναι και πάλι έγκυος, η πρώτη μας ελπίδα ήταν να είναι υγιές το παιδί. Το επόμενο που ήλπιζα ήταν να είναι κορίτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ σπουδαιότερο δώρο από το να έχει μία αδερφή η Max και είμαι χαρούμενος που και η ίδια και το νέο μας παιδί θα έχει η μία την άλλη.

Μεγάλωσα με τρεις αδερφές οι οποίες μου έμαθαν να μαθαίνω από έξυπνες και δυνατές γυναίκες. Δεν ήταν απλά οι αδερφές μου αλλά οι καλύτερές μου φίλες. Έχουν γράψει βιβλία και έχουν διαπρέψει σε μουσική, performance, αθλήματα, μαγειρική και συνολικά τις καριέρες τους. Μου έδειξαν πώς να τις ανταγωνίζομαι και στη συνέχεια γελούσαμε όλοι μαζί. Η Priscilla μεγάλωσε με δύο αδερφές και της έμαθαν τη σημασία της οικογένειας, της έγνοιας για το συνάνθρωπο και τη σημασία της σκληρής δουλειάς. Στήριξαν η μία την άλλη όσο πήγαιναν πανεπιστήμιο, αλλά και συνολικά στην πορεία τους στη φαρμακευτική. Έχουν τόσα πολλά inside jokes, που μόνο τα αδέρφια θα μπορέσουν να καταλάβουν.

Είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι λόγω των δυνατών γυναικών που έχουμε στις ζωές μας- αδερφές, μαμάδες και φίλες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη μικρή μας και κάνουμε το παν για να μεγαλώσουμε μία ακόμη δυνατή δυνατή γυναίκα».

Με το καλό λοιπόν! Για να δούμε, το νέο μέλος θα έχει τη διορατικότητα, το όραμα και την επιχειρηματικότητα του πατέρα του;

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr