•   Παρασκευή, 26 Απριλίου
  • 13 C
    Αθήνα
Παιδί & More

4 αγαπημένα στυλ για να ντύσεις το γιο σου!

( λέξεις)
4 αγαπημένα στυλ για να ντύσεις το γιο σου!

Θέλω κάθετί να διαθέτει ποιότητα αλλά και στυλ. Παρακάτω σας δίνω 4 βασικά δικά μου αγαπημένα στυλ ντυσίματος που τα εφαρμόζω στον Οδυσσέα και εκείνος έχει μάθει να τα υποστηρίζει σαν σωστό μοντέλο!

The Boho style

Ένα mix n' match από διάφορα στυλ ρούχων συνθέτουν το boho στυλ του μικρού σας πρίγκιπα. Τζιν με ένα ανοικτό πουκαμισάκι από πάνω και - αν φυσικά το αντέχει και δεν θέλει να το πετάξει-  ένα headband θα τον κάνουν το πρότυπο παιδικό μοντέλο του boho style.

4 αγαπημένα στυλ a 

The street style

To street style έχει τις απαρχές του στις γειτονιές της Αμερικής και υιοθετεί στοιχεία και από την hip hop σκηνή. Τζιν, φούτερ, ένα φαρδί bomber jacket και ένα jockey καπέλο θα ολοκληρώσουν το στυλ του.

4 αγαπημένα στυλ b 

The denim style

Η all time classic και "εύκολη" λύση για πολλές μανούλες. Ωστόσο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του τζιν. Καλό θα είναι να είναι μαλακής υφής γιατί το σκληρό τζιν ύφασμα δεν διευκολύνει στην κίνηση. Ολοκληρώστε το look του με ένα μικρό μαλακό παπιγιόν που θα του δώσει μια hip πινελιά στο outift του.

4 αγαπημένα στυλ c

The rock style

Για όλους εκείνους τους γονείς που θέλουν να ξεκινήσουν από νωρίς να εντρυφούν στους μικρούς τους την ροκ κουλτούρα. Οι αποχρώσεις του γκρι και μαύρου κυριαρχούν, ενώ οι μπλούζες από στάμπες συγκροτημάτων έχουν την τιμητική τους. Αρβυλάκια και σκουφάκια συμπληρώνουν την εικόνα του λιλιπούτειου ροκ σταρ.

4 αγαπημένα στυλ d 

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr