•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 17 C
    Αθήνα
Διαγωνισμοί

Κέρδισε μια ινδιάνικη σκηνή Teepees & Crafties!

( λέξεις)
Κέρδισε μια ινδιάνικη σκηνή Teepees & Crafties!

Η Εύη Ευαγγέλου, η δημιουργός των πιο όμορφων παιδικών σκηνών, θα κατασκευάσει για μια τυχερή μαμά και ένα ακόμα πιο τυχερό παιδάκι τη σκηνή των ονείρων του!

Οι σκηνές της είναι όλες χειροποίητες, στηρίζονται σε τέσσερα πολύ σταθερά και μεγάλα ξύλα και τα υφάσματα που χρησιμοποιεί είναι όλα βγαλμένα από κάποιο παραμύθι!

Κάποιες ρομαντικές, κάποιες bohemian και κάποιες εντελώς αγορίστικες με ινδιάνικες αναφορές, οι σκηνές Teepees & Crafties θα μεταμορφώσουν το παιδικό δωμάτιο και θα δημιουργήσουν μια γωνιά, ένα καταφύγιο που θα φιλοξενεί το παιδάκι σας μέχρι να μεγαλώσει αρκετά!

contest σκηνή 2

Skini 2
Θα σας πω απλά, ότι ο Οδυσσέας μου, από τη μέρα που ήρθε η γεμάτη αστεράκια Teepees & Crafties σκηνή στο σπίτι μας, τα μεσημέρια κοιμάται αποκλειστικά και μόνο εκεί μέσα!

GIATI MAMA Tip: Διακοσμήστε τη σκηνή με φωτάκια για να δημιουργήσετε με μια κίνηση, την πιο μαγική ατμόσφαιρα για το παιδί σας! Μην παραξενευτείτε αν θέλετε κι εσείς να κοιμάστε μέσα! 

contest σκηνή 3

Skini 3

Η νικήτρια του διαγωνισμού μας για την ινδιάνικη σκηνή Teepees&Crafties είναι η Άννα Κορακάκη με email *****[email protected]

Άννα συγχαρητήρια!! Στείλε μας τα στοιχεία σου σε inbox για να εικοινωνήσουμε μαζί σου!

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!!
Σε λίγες μέρες επιστρέφουμε με καινούριο SUPER διαγωνισμό!!!

 

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr