Μυρτώ Κάζη

Μυρτώ Κάζη

Σαν κοριτσάκι κι εγώ, όταν ήμουν μικρή είχα μια αγαπημένη κούκλα. Ένα μωρό που το τάιζα, το έντυνα, το κοίμιζα.. Ονειρευόμουν μια οικογένεια γεμάτη παιδιά, ήθελα να γίνω κι εγώ μαμά, σαν τη μαμά μου.

Τα χρόνια πέρασαν και ήρθε η ώρα να αποκτήσω το δικό μου ΑΛΗΘΙΝΟ μωρό. Τότε κατάλαβα ξαφνικά πως όσα έκανα μικρούλα στην κούκλα μου ήταν miles away από την πραγματική ζωή! Και μπορεί η αϋπνία, η αλλαγή της καθημερινότητας, του προγράμματος και των προτεραιοτήτων να μου χτύπησαν την πόρτα, όμως κάθε φορά που ο Οδυσσέας ή η Ιριάνα μου χαμογελούν συνειδητοποιώ πως ζω το πιο υπέροχο παραμύθι. Το παραμύθι των παραμυθιών!

Μυρτώ Κάζη

Η μητρότητα είναι ένα μαγικό ταξίδι προς την απόλυτη ευτυχία και την ολοκλήρωση. Κάπως έτσι ανέλαβα τον τίτλο της "mom of content" στο Giati Mama για να μπορώ να γράφω για τις χαρές και τις δυσκολίες, τις συγκινήσεις και τις αναποδιές, τα άγχη, τις αγωνίες, τις τρυφερές στιγμές, τις αγκαλίτσες και τα ρουφηχτά φιλιά!

Η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, το βρέφος και όλα όσα αφορούν και περιβάλλουν το νεογέννητο πλάσμα που κρατάτε στην αγκαλιά σας θα αποτελέσουν το κέντρο των συζητήσεών μας!

Όσο για την ερώτηση "γιατί μαμά;" φαίνεται πως ακόμα στο πέρασμα των αιώνων, δεν έχει βρεθεί η σωστή απάντηση!

Θέλετε να την αναζητήσουμε μαζί;Tags: