•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 18 C
    Αθήνα
Βρέφος - Διατροφή

Βρεφικές κρέμες. Όλη η διατροφική αξία κρύβεται στο κουτί που θα επιλέξεις μαμά!

( λέξεις)
Βρεφικές κρέμες. Όλη η διατροφική αξία κρύβεται στο κουτί που θα επιλέξεις μαμά!

Σύμμαχος στην ισορροπημένη διατροφή των μωρών μας αποτελούν οι βρεφικές κρέμες, οι οποίες εντάσσονται στη δεύτερη βρεφική ηλικία, όπου οι διατροφικές τους δυνατότητες βελτιώνονται και ξεκινάει η σχέση τους με το κουτάλι.

Τα μωρά μας σε αυτή τη φάση μπορούν να μεταβούν σταδιακά σε ένα πρόγραμμα 4 γευμάτων την ημέρα ανακαλύπτοντας συγχρόνως ένα μεγαλύτερο εύρος τροφών. Πλέον ελέγχουν καλύτερα τις κινήσεις της γλώσσας τους και των χειλιών τους, ενώ η λειτουργία του πεπτικού συστήματος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Σε αυτή τη φάση έρχεται και η δική μας στιγμή για την καλύτερη επιλογή και η καλύτερη επιλογή είναι με σιγουριά οι βρεφικές κρέμες ΝΟΥΝΟΥ.

Η νέα τους συνταγή καταρρίπτει όλους τους μύθους που ενδεχομένως σας έχουν προβληματίσει κατά καιρούς, καθώς κάθε τους κουταλιά περιέχει μέσα τους όλη τη δύναμη του γάλακτος και των δημητριακών ενώ έχουν και υπέροχη γεύση για το μωρό σας.

Επιλέγοντας τις βρεφικές κρέμες ΝΟΥΝΟΥ, γνωρίζουμε πως περιέχουν 100% φυσικά δημητριακά και είναι πλούσιες σε γάλα, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες.



Έχουν νέα σύνθεση σακχάρων και περιέχουν μια ισοροπημένη ποσότητα θερμίδων ανά γεύμα. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι πως συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού μας, καθώς με ένα γεύμα καλύπτουν το 30% των ημερήσιων αναγκών σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως Aσβέστιο και Bιταμίνες Α και D οι οποίες συντελούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, Βιταμίνη Β2 αλλά και Σίδηρο ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού.

Με τις βρεφικές κρέμες ΝΟΥΝΟΥ όλες οι μαμάδες αισθανόμαστε σίγουρες ότι δίνουμε το καλύτερο στο μωρό μας ενώ εκείνο απολαμβάνει το γεύμα του, κάνοντας την ώρα του ταΐσματος, την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας μας.

Χριστίνα Παναγιωτάκη

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr