Νέα υπηρεσία υπόσχεται να κάνει αυτό που όλοι οι μπαμπάδες (και οι μαμάδες) περίμεναν!

ΓΟΝΕΙΣ - ΜΠΑΜΠΑΣ

Νέα υπηρεσία υπόσχεται να κάνει αυτό που όλοι οι μπαμπάδες (και οι μαμάδες) περίμεναν!

Πόσες πάνες αλλάζετε καθημερινά;

Η αλλαγή της πάνας ή μάλλον οι πολλές αλλαγές πάνες κάθε μέρα μπορεί να οδηγήσει πολλούς γονείς... στην εξάντληση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να αλλάζουν 10 ή και περισσότερες πάνες καθημερινά.

Για αυτό η βρετανική εταιρεία Childcare ξεκίνησε την υπηρεσία «Nappy 999» για αλλαγές πάνες στον... χώρο σας! Αρχικά, ξεκίνησε σαν αστείο Πρωταπριλιάς, όταν έγραψαν ότι θα ξεκινήσουν υπηρεσίες αλλαγής πάνας, στο Facebook τους. Μετά, όμως, από πολλά σχόλια γονιών που ήθελαν να εγγραφούν σε αυτή την υπηρεσία, αποφάσισαν να το κάνουν πραγματικότητα.

Η νέα υπηρεσία που θα εξυπηρετεί την Αγγλία υπόσχεται να κάνει τη ζωή των νέων γονιών λίγο πιο εύκολη, αφού με ένα τηλεφώνημα-ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα- κάποιος συνεργάτης της εταιρείας θα πηγαίνει μέσα σε 10 λεπτά στο σπίτι της οικογένειας για να αλλάζει την πάνα! Η χρέωση είναι 5 βρετανικές λίρες –μαζί με το κόστος της νέας πάνας!

Μέσα σε δύο μόνο εβδομάδες, εκατοντάδες γονείς γράφτηκαν στην υπηρεσία ενώ οι άνθρωποι που θα αλλάζουν τις πάνες θα είναι ελεγμένοι από την εταιρεία και θα έχουν εμπειρία στην αλλαγή πάνας! Πρωτότυπη ιδέα, αν και στην Ελλάδα δύσκολα θα πετύχαινε μια τέτοια υπηρεσία!


Tags:

Στην ίδια κατηγορία