Ασφαλή ή όχι; Τα παιχνίδια που λατρεύουν τα μωράκια μας!

ΒΡΕΦΟΣ - & more

Ασφαλή ή όχι; Τα παιχνίδια που λατρεύουν τα μωράκια μας!

Έχεις αγοράσει όλα τα πολύχρωμα εκπαιδευτικά παιχνίδια που βρήκες στο αγαπημένο σου κατάστημα και έχεις ακόμα περισσότερα από δώρα. Όμως το μωράκι σου, μόλις άρχισε να μπουσουλάει και να κάνει τα πρώτα του βήματα, αποφάσισε ότι δεν θέλει πια τα παιχνίδια που του δίνεις αλλά αυτά...που βρίσκει στο σπίτι! Τα κλειδιά, το τηλεκοντρόλ και τα τάπερ παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον... είναι όμως ασφαλή;

Τα κλειδιά σου: Είναι γυαλιστερά και κάνουν ωραίο ήχο για αυτό τα προτιμούν όλα τα μωρά. Κάποια κλειδιά μπορεί να περιέχουν μόλυβδο αλλά και αρκετή βρωμιά. Καλύτερα να του δίνεις κλειδιά-παιχνίδια!

Τηλεκοντρόλ: Έχουν πολύχρωμα και μαλακά κουμπάκια, επίσης το κρατάς συχνά και αλλάζεις τα κανάλια. Είναι μαγικό για τα παιδιά, όμως περιέχουν πολλά μικρά κομμάτια που μπορεί να καταπιούν! Προτίμησε τα τηλεοκοντρόλ-παιχνίδια!

Ο κάδος των σκουπιδιών/ της πάνας: Ανοίγει και κλείνει και αυτό είναι συναρπαστικό από μόνο του! Μπορεί να περιέχει βακτήρια και μικρόβια για αυτό αν θέλεις μπορείς να τον καθαρίζεις καθημερινά για να συνεχίσει το παιχνίδι του!

Χαρτομάντηλα: Είναι μαλακά-και το βαμβάκι- και απλά τους αρέσουν. Δεν είναι επικίνδυνα αρκεί να μην τα καταπιούν!

Το σωληνάριο της κρέμας: Αν δεν το κρατήσει δεν μπορείς να αλλάξεις την πάνα του αλλά πόσο ασφαλές είναι; Δεν είναι παιχνίδι και μπορεί εύκολα να γκρατζουνιστεί ή να τραυματίσει το μάτι του. Αν ανοίξει το καπάκι επίσης μπορεί να το καταπιεί! Καλύτερα να βρεις ένα καινούριο παιχνίδι πιο μαλακό για την αλλαγή της πάνας.

Τάπερ: Βάζουν μέσα τα παιχνίδια τους και κάνουν θόρυβο! Χρειάζονται προσοχή μόνο αν περιέχουν τροφές που δεν θέλεις να βρεθούν στο πάτωμα ή στο στόμα του παιδιού!


Tags:

Στην ίδια κατηγορία