•   Πέμπτη, 18 Απριλίου
  • 23 C
    Αθήνα
Βρέφος & More

Στην παραλία με το μωρό. Κανόνες επιβίωσης.

( λέξεις)
Στην παραλία με το μωρό. Κανόνες επιβίωσης.

Θυμάστε τότε που ξυπνούσατε μία το μεσημέρι, πίνατε έναν παγωμένο καφέ, φορούσατε το μαγιό σας και πηγαίνατε στην παραλία για να συνεχίσετε τον ύπνο σας κάτω από τον ήλιο ως τις 7 το απόγευμα, όπου η παρέα σιγά σιγά ξεσηκωνόταν για μπάνια, βραδινό φαγητό και κοκτέιλ;

Ε ήρθε η ώρα να τα ξεχάσετε!

Φέτος στην παραλία θα είστε τρεις και αυτό το “τρίτο πρόσωπο”, αυτό το μικροσκοπικό ανθρωπάκι έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα περάσουμε όμορφα στην παραλία με το μωρό μας!

1. Δεν ξεχνάμε ποτέ να έχουμε μαζί μας όλα όσα θα χρειαστούμε. Οποιαδήποτε απώλεια, για παράδειγμα η πιπίλα, το μπιμπερό ή το 2ο μαγιό μπορεί να μας χαλάσουν όλη την ημέρα.

2. Πάμε στην παραλία νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Τα μωρά ζεσταίνονται πολύ περισσότερο από εμάς και θα τα ταλαιπωρήσουμε απίστευτα αν τα εκθέσουμε σε μεγάλες θερμοκρασίες.

article

3. Παρέχουμε στο μωρό μας ένα ασφαλές και γνώριμο περιβάλλον. Εμείς στην παραλία πάμε με το καρότσι! Aπίστευτο κι όμως αλήθινο! Ακόμα θυμάμαι τα βλέμματα των γύρω μας στην παραλία της Κυλλήνης όταν εμφανιστήκαμε με το Quad της Inglesina! To συγκεκριμένο καρότσι είναι παντός καιρού  και ... παντός εδάφους! Είναι τόσο στιβαρό και σταθερό, έχει μεγάλους τροχούς για να μην κολλάει πουθενά, είναι ελαφρύ και πραγματικά πάει παντού!  Το καρότσι που θα επιλέξετε είναι τόσο σημαντικό όσο και το βραδινό του κρεβατάκι! Δοκιμάστε το Quad και περιμένω τα σχόλιά σας!

4. Προσέχουμε το μωρό μας ΚΑΘΕ δευτερόλεπτο. Ο ύπνος στην ξαπλώστρα ή ακόμα και το να χαζέψεις κάπου για λίγα δευτερόλεπτα πλέον απαγορεύονται. Για να περάσουμε χαρούμενες διακοπές, έχουμε τα μάτια μας 14.

Η παραμονή στην παραλία με το μωρό μας, μπορεί να μοιάζει βγαλμένη από τον παράδεισο! Αρκεί να είμαστε καλά προετοιμασμένοι!

Α! Και μην ξεχνάτε να βγάζετε πολλές φωτογραφίες!!!

Καλές βουτιές!

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr