•   Πέμπτη, 25 Απριλίου
  • 22 C
    Αθήνα
Παιδί & More

Να πώς έμαθε η μπέμπα μου να περπατάει.

( λέξεις)
Να πώς έμαθε η μπέμπα μου να περπατάει.

Η τάση στην ιατρική λέει πως πλέον δεν βάζουμε τα παιδιά μας σε στράτες καθώς δημιουργούν μία ψευδαίσθηση περπατήματος και ειδικά για τα αγοράκια μπορεί να προκαλέσουν και άλλα προβλήματα. Με δεδομένο λοιπόν αυτό, αρχίσαμε με την Ιριάνα να περνάμε μια δίμηνη φάση που απλά μας έδινε το χεράκι της και εμείς - σε βάρδιες αναγκαστικά - την περπατούσαμε σε όλο το σπίτι. Σε ΟΛΟ το σπίτι. Σκάλες, διάδρομοι, από το μπάνιο στην κουζίνα και πίσω. Το παιδί ήθελε να περπατήσει, ακόμα δεν έκανε σταθερά βήματα και έτσι έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να μην κάθεται κάτω.

Μια φίλη μου, μας έφερε δώρο το Highwaykick 1 και μου είπε πως θα τρελαθώ. "Ναι βρε παιδί μου, αλλά πατίνι στο μωρό;" της είπα και εκείνη μου ζήτησε να το ανοίξω, να το φτιάξω και να βάλω την Ιριάνα επάνω.

Το έκανα. Σε 3 λεπτά η Ιριάνα οδηγούσε το πατίνι της, καθόταν με ασφάλεια στη θεσούλα της και με κοίταζε όλο περηφάνεια. Θα είδατε ότι το ανέβασα αμέσως και στο Instagram γιατί αλήθεια τρελάθηκα.

Μπήκα αμέσως στο ίντερνετ να δω τι είναι τέλος πάντων αυτό το Highwaykick 1 που ξετρέλανε το παιδί μου. Και εμένα μαζί! Το Highwaykick 1 λοιπόν, η Ιριάνα μπορεί να το χρησιμοποιεί από τώρα που είναι ενός μέχρι να φτάσει πέντε!

Ευτυχώς είναι πολύ σταθερό και μένω ήσυχη ότι κινείται με ασφάλεια, ενώ το προστατευτικό στο μπροστινό μέρος του βοηθάει στο να αποφεύγουμε τις πτώσεις (όσο αυτό είναι δυνατό για τα μωρά ;-) )!

scoot

Το τιμόνι, πέραν του ότι είναι εργονομικό, έχει αντιολισθητικές ταινίες για να μην γλιστράνε τα χεράκια της!

Για το κάθισμα σας είπα ότι έχει εργονομική και αναπαυτική θέση και δεν κουράζεται ποτέ να οδηγεί;;

Μιλάμε για κόλλημα όχι αστεία!

Να σας πω επίσης, ότι και το τιμόνι και το κάθισμα έχουν επιλογή τριών θέσεων ύψους και για να γίνει η αλλαγή δεν χρειάζεται κανένα απολύτως εργαλείο!

Εμείς στο σπίτι είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί το παιδί μου στην ουσία μαθαίνει να περπατάει με το πατίνι του. Μακάρι να το είχα και στον Οδυσσέα... Όλη ημέρα περπατάει, γελάει και νιώθει περήφανη για τα κατορθώματά της!

Θα το βρείτε εδώ

Website: http://www.scootandride.gr
Facebook: https://www.facebook.com/ScootAndRideGreece/
Instagram: https://www.instagram.com/scootandridegr/

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr