•   Παρασκευή, 19 Απριλίου
  • 14 C
    Αθήνα
Βρέφος & More

3 τρόποι να κάνετε τους πρώτους 6 μήνες του μωρού σας ευκολότερους!

( λέξεις)
3 τρόποι να κάνετε τους πρώτους 6 μήνες του μωρού σας ευκολότερους!

Έπειτα από 2 μωρά, κατέληξα πως αν κάνεις κάποιες "κινήσεις-ματ" τότε θα καταφέρεις να κάνεις αυτούς τους 6 μήνες να μοιάζουν με παιχνιδάκι!

Promo Inglesina 1

Θέλετε να σας αποκαλύψω μερικά από τα μυστικά μου;

1. Μην ακούτε όσα λένε τα βιβλία και ακόμα περισσότερο οι “έμπειρες” φίλες σας. Οι άλλες μαμάδες, έχουν άλλα παιδιά και επίσης όσοι γράφουν βιβλία για παιδιά δεν είναι οι γονείς του δικού σας παιδιού. Μην ακούτε και μην διαβάζετε κατά γράμμα. Κάθε παιδάκι έχει τον χαρακτήρα του, τη ρουτίνα του και τις συνήθειές του.

2. Να είστε χαλαρή. Η χαλαρή και άνετη μαμά μεταδίδει στο μωράκι της μια χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα και ενέργεια. Αν η μαμά είναι πιεσμένη και αγχωμένη τα μεταφέρει όλα στο μωρό της.

3. Επιλέξτε το σωστό καρότσι, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό σας. Είναι τα μέρη που το μωράκι σας θα βρίσκεται πάρα πολλές ώρες της ημέρας και πρέπει να είναι τα ιδανικά. Εμείς, επιλέξαμε το Trilogy της Inglesina, και πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη που έτυχε να το δοκιμάσω μέσω φίλης πριν προχωρήσω σε αγορά! Το Trilogy έχει έναν εξαιρετικά ελαφρύ, καινοτόμο και πρακτικό σκελετό, ο οποίος κυριολεκτικά μας λύνει τα χέρια, αφού ανοιγοκλείνει, αλλά και οδηγείται με το ένα χέρι. Αυτό σημαίνει, πως όλοι οι νέοι γονείς και ειδικά αυτοί που έχουμε από δύο μωρά και πάνω, δεν χρειάζεται να ευχόμαστε πια από μέσα μας να είχαμε άλλα δυο χέρια για να τα καταφέρουμε. Μάλιστα μέχρι το τέλος Ιουλίου στην Inglesina θα βρείτε μία φανταστική προσφορά. Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα με την αγορά συστήματος μεταφοράς Trilogy να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν αυτή την τόσο -μα τόσο- χρήσιμη βάση Stand Up και το στρωματάκι για το πόρτ-μπεμπέ καθώς και την εξυπηρετική βάση Universal για το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Mfx Gr.0+ για ευκολότερες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο σας. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.inglesina.gr γιατί αξίζει!

Promo Inglesina 3

Θα έλεγα πως οι πρώτοι 6 μήνες είναι πραγματικά εξαντλητικοί. Το ξέρω και σας καταλαβαίνω, ωστόσο είναι στο χέρι σας να τους απολαύσετε (γιατί αλήθεια σε αυτούς τους μήνες θα ζήσετε και την απόλυτη μωρουδίλα) και να τους θυμάστε πάντα με μια γλυκιά νοσταλγία!

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr