•   Πέμπτη, 25 Απριλίου
  • 20 C
    Αθήνα
Πάμε άτα

Chessnale Athens για μικρούς σκακιστές!

( λέξεις)
Chessnale Athens για μικρούς σκακιστές!

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η Οργανωτική Επιτροπή του Σκακιστικού Φεστιβάλ «Chessnale Athens», διοργανώνει λοιπόν, για τέταρτη φορά το σκακιστικό φεστιβάλ Chessnale Athens στους χώρους του The Mall Athens, το οποίο ξεκινάει στις 2 Μαρτίου 2017 και ολοκληρώνεται στις 19 Μαρτίου 2017.

Η "Chessnale Athens" έχει στόχο να αγκαλιάσει το θεσμό του σκακιού ως πνευματικό άθλημα και να αναδείξει τη σχέση του με τις τέχνες και τα γράμματα.Tο κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ιστορία του σκακιού και να συμμετάσχει σε δραστηριότητες εκπαιδευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ εντάσσονται παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με θέμα το σκάκι, όπως εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, φιλοτέχνηση πιονιών από καλλιτέχνες και προβολή βίντεο.

chess article

Για τους μικρούς μας επισκέπτες στο Α επίπεδο θα πραγματοποιούνται (υπό τις οδηγίες της εξαιρετικής Νεφέλης Καρούκη) κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 17:00 έως τις 20:00 face painting, θεματικά παιχνίδια, chess zumba, θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις, ταχυδακτυλουργικά show, μπαλονοκατασκευές, χειροτεχνίες, θεατρικό παιχνίδι και μουσικά εργαστήρια.

Τι λέτε; Πάμε άτα;;;;

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr