•   Πέμπτη, 18 Απριλίου
  • 22 C
    Αθήνα
Γονείς & More

Christmas movies για όλη την οικογένεια!

( λέξεις)
Christmas movies για όλη την οικογένεια!

Θέλω να φανταστείτε κάτι: το δέντρο στολισμένο, τα λαμπάκια ανεμένα, τα φώτα στο σαλόνι σβηστά. Εσείς και τα παιδάκια σας με πυζάμες, κάτω από ζεστές κουβέρτες, κάθεστε στον καναπέ αγκαλίτσα. Νομίζω ότι αυτές τις λίγες φορές το χρόνο, η τηλεόραση για λίγη ώρα επιτρέπεται. Η μαμά κάνει μια παρασπονδία και όλοι μαζί μπορείτε να δείτε τις πιο γλυκιές, τις πιο τρυφερές, τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ταινίες! Τις είχα δει όλες πριν γίνω μαμά, αλλά νομίζω ότι φέτος, αγκαλιά με τον Οδυσσέα θα τις χαρώ πολύ περισσότερο!

1. Mickey's Christmas Carol

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο υπέροχα από ποτέ!

Ζήστε τη μαγική γιορτή με την ταινία των Αγαπημένων Κλασικών παραμυθιών Disney με πρωταγωνιστές το Mίκυ Μάους, τον Ντόναλτ Ντακ και πολλούς ακόμα από τους ήρωες που αγαπάμε όλοι τόσο πολύ!

Είναι Χριστούγεννα λοιπόν αλλά ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι τόοσο άπληστος που δεν καταλαβαίνει ότι είναι εποχή για καλοσύνη και γενναιοδωρία.

Έτσι, παίρνει μαθήματα από τα σοφά φαντάσματα (που δεν είναι άλλα από τον Γκούφι και τον Τζέμινι Κρίκετ) και ακολουθεί το παράδειγμα του υπαλλήλου του Μπομπ Κράτσιτ (δηλαδή του Μίκυ) αλλά και του ανιψιού του Φρεντ (Ντόναλτ) για να μάθει πώς να ανακαλύπτει το πνεύμα των γιορτών.

Άλλο ένα αγαπημένο παραμυθι που θα φέρει χαρά και ζεστασιά στην καρδιά όλων στο σπίτι σας…

3a

2. Pollar Express 
Ένα αγόρι, που δεν είναι σίγουρο για την ύπαρξη ή όχι του Αϊ-Βασίλη, επιβιβάζεται στο μαγικό Πολικό Εξπρές και ταξιδεύει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τη χώρα του ήρωα όλων των παιδιών. Πρόκειται για πιστή εικονογράφηση του παιδικού βιβλίου του Κρις Βαν Όλσμπεργκ.

3b

3. Arthur Christmas : Ο γιός του Άγιου Βασίλη 
Κάθε χρόνο, εκατομμύρια παιδιά στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Εκείνος, χρόνια τώρα, ανταποκρίνεται στο αίτημά τους, χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι. Η αποστολή δώρων σε όλα τα παιδιά του κόσμου που πιστεύουν σ' αυτόν, γίνεται μέσα από μία άριστα οργανωμένη (οικογενειακή) επιχείρηση, η οποία περιλαμβάνει τον ίδιο τον παχουλό Άγιο μαζί με τον πατέρα και προκάτοχό του, τη σύζυγο, τους δύο γιους (Arthur και Steve) και φυσικά ένα στρατό από πιστά στο καθήκον καλικατζαράκια. Μόνο που φέτος ένα λάθος απειλεί να στερήσει το δώρο από ένα κοριτσάκι. Κι εκεί που ο κυνικός Steve μοιάζει ασυγκίνητος, ο ρομαντικός αλλά υποτιμημένος Arthur βάζει τα δυνατά του να παραδώσει το δώρο πριν ξημερώσουν Χριστούγεννα!

3c

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr