•   Τρίτη, 23 Απριλίου
  • 18 C
    Αθήνα
Βρέφος & More

Firstimemommy - First Τime Christmas!

( λέξεις)
Firstimemommy - First Τime Christmas!

Τα πρώτα του Χριστούγεννα είναι για όλους μια γιορτή. Γιατί θες να κάνεις τα πάντα, να γιορτάσεις, να στολίσεις, να παίξεις, να τραγουδήσεις!

Η Παυλίνα Κωνσταντάρα, δημιουργός του διαδικτυακού καταστήματος για λιλιπούτειους fashionistas www.firstimemommy.gr μοιράζεται μαζί μας τα δικά της αγαπημένα χριστουγεννιάτικα προϊόντα και μας εξηγεί γιατί οι μαμάδες τα φορμάκια αυτά, τα φυλάνε για ενθύμιο! (*εγώ προσωπικά σκοπεύω να το κάνω κάδρο!).


Παυλίνα τι θα βρούμε φέτος στο firstimemommy;
Φέτος, όπως τα τελευταία πέντε χρόνια, το firstimemommy κάνει δωρο... αναμνήσεις! Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού στο σπίτι είναι μια πολύ σημαντική και συναισθηματική στιγμή για όλη την οικογένεια. Στο firstimemommy.gr θα βρείτε τη συλλογή μας με λογότυπα για τα πρώτα Χριστουγεννα του μωρού, αλλά και πολλές άλλες ιδέες για δώρα. 

Ποια σχέδια αγαπούν περισσότερο οι μαμάδες; 
Οι μαμάδες αγαπούν περισσότερο δώρα που θα δημιουργήσουν ωραίες φωτογραφίες, στιγμές που θα θυμούνται, χαριτωμένα φορμάκια, πιπίλες και σαλιάρες, οπως και στολίδια για τα πρώτα Χριστούγεννα. 

Τι θα μας πρότεινες για δώρα για τους φίλους των παιδιών μας;
Εκτός από τη συλλογή με λογότυπα, οι μαμάδες αγαπούν τα μωρουδιακά κολάν Blade and Rose με το Rudolf και τον Robin! Για φέτος προτείνουμε το λογότυπο "my first visit from Santa" με κολάν ή κόκκινο κοντό tutu φουστάκι, ανάλογα με το φύλο.

Διάλεξα λοιπόν τα δικά μου αγαπημένα και σας τα παρουσιάζω!

Καλά (πρώτα) Χριστούγεννα λοιπόν!

Firstimemommy 1 
Firstimemommy 2

Firstimemommy 3

Firstimemommy 4

Firstimemommy 5

Firstimemommy 6

Firstimemommy 7

Firstimemommy 8

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Στην ίδια κατηγορία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter, δίνετε τη συγκατάθεσή σας
να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας από το giatimama.gr